--8 csirkecomb ( attól függ hány személyre készited )
-- 8 szelet bacon
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint
--majoránna ízlés szerint
- fokhagyma karikázva
--A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem.
--Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, majd alufóliával lefedem.( vizet nem öntök alá mert igy is sok levet enged )
--200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, bekenek minden combikát -kicsi olaj + fokhagyma szósz + pikáns ketchup keverékével --amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm.készen is van
A mázhoz valókat alaposan kikeverem. Egy sütőtepsit, vagy jénait alufóliával kibélelek, dupla rétegben (nem érdemes elhagyni, mert különben napogig lehet súrolni a tepsit). Vékonya...
Elkészítési idő: 1 óraElkészítés: A fentebb leírtak mellett szükséged lesz egy sörösüvegre, ezen fog ülni és sülni a csirke. Miután jó alaposan átmostad a szárnyast, tedd félre. A fűszereket keverd e...
Elkészítési idő: 1,5-óra