--8 csirkecomb ( attól függ hány személyre készited )
-- 8 szelet bacon
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint
--majoránna ízlés szerint
- fokhagyma karikázva
--A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem.
--Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, majd alufóliával lefedem.( vizet nem öntök alá mert igy is sok levet enged )
--200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, bekenek minden combikát -kicsi olaj + fokhagyma szósz + pikáns ketchup keverékével --amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm.készen is van
1. A csirkecombokat kicsontozzuk. 2. Megszórjuk a fűszerkeverékkel. 3. A májról eltávolítjuk a hártyákat,megfelezzük. 4. A csontok helyére 1/2 csirkemájat fektetünk, erede...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségeket lereszeljük, kinyomkodjuk őket, hogy kiengedjék a levüket és egy tálba tesszük. A húst is hozzáadjuk, majd a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Először lecsót készítünk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a füstölt szalonna kiolvasztott zsírjában megpirítjuk. A feldarabolt paprikákat és paradicsomokat is hozzáke...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű