--8 csirkecomb ( attól függ hány személyre készited )
-- 8 szelet bacon
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint
--majoránna ízlés szerint
- fokhagyma karikázva
--A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem.
--Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, majd alufóliával lefedem.( vizet nem öntök alá mert igy is sok levet enged )
--200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, bekenek minden combikát -kicsi olaj + fokhagyma szósz + pikáns ketchup keverékével --amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm.készen is van
Elkészítése: 1. A szilvákat előző nap beáztatjuk a borba (egy napot ázzon). 2. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. 3. A szilikon kuglófformát kikenjük olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A hússzeleteket kicsit megütögetjük, majd sózzuk , borsozzuk és beleforgatjuk az egy teáskanál rozsliszt+ papr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkecombokat megmossuk és jól bedörzsöljük sóval, borssal, kevés paprikával és majoránnával, majd a császárszalonnával körbetekerjük. Sütőtálba rakjuk, ráöntjük a bort és kevé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítottam, fokhagymanyomóval szétnyomtam. A fűszereket, és a zúzott fokhagymát összekevertem étolajjal, a combokat bedörzsöltem, és éjszakára hűtőbe tettem. Más...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Közepes