--8 csirkecomb ( attól függ hány személyre készited )
-- 8 szelet bacon
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint
--majoránna ízlés szerint
- fokhagyma karikázva
--A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem.
--Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, majd alufóliával lefedem.( vizet nem öntök alá mert igy is sok levet enged )
--200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, bekenek minden combikát -kicsi olaj + fokhagyma szósz + pikáns ketchup keverékével --amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm.készen is van
A csirkemellet szeletelés után kiklopfoljuk és befűszerezzük. Közben ételízesítővel és fűszerekkel félpuhára főzzük a brokkolit és a karfiolt, majd vegyesen a kiterített hússzeletr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk és leszárítjuk. 2. Egy vékony éles késsel lyukakat fúrunk a húsba, fokhagymát és szalonnát dugdosunk bele. 3. A csirkemell külse...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA pulyka mellett ki kell klopfolni, tojásba forgatni. Kerek jénai tálba: (a tálat margarinozni), 1 sor bacon, 1 sor pulyka mell, 1 sor sonkát rakni, rá reszelt sajt, s így tovább...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézMajonézt kevertem össze mustárral. Ezzel kentem meg a kikloppfolt, sózott borsozott csirkemell szeleteket. Erre került 1-1 szelet bacon. Sajtot reszeltem amibe friss petrezselymet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű