Családireceptkönyv.hu

Sült csirkecomb baconbe tekerve


Írta:

Elk. idő: 60
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


--8 csirkecomb ( attól függ hány személyre készited )
-- 8 szelet bacon
--só ízlés szerint
--őrölt bors ízlés szerint
--majoránna ízlés szerint
- fokhagyma karikázva

Elkészítés:


--A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem.
--Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, majd alufóliával lefedem.( vizet nem öntök alá mert igy is sok levet enged )
--200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, bekenek minden combikát -kicsi olaj + fokhagyma szósz + pikáns ketchup keverékével --amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm.készen is van

Sült csirkecomb baconbe tekerve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Pulykamell - Sajttal-sonkával rakott pulyka
Pulykamell - Sajttal-sonkával rakott pulyka

1. Pulykamellet felszeleteljük, fűszersót szórunk rá. 2. Hőálló tálba a felét beletesszük, rárakjuk a reszelt sajt felét, sonkát, majd még egy réteg pulykamellet teszünk, leönt...

Elkészítési idő: 1 óra 20 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell
Zöldfűszeres, krémsajtos csirkemell

A snidlinget, bazsalikomot, oregánót apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott zöld fűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Tepsis csirkecomb vele sült zöldségekkel
Tepsis csirkecomb vele sült zöldségekkel

A combokat ízlés szerint szórjuk meg a fűszerekkel, majd hagyjuk pár órát állni, hogy az ízek kellően átjárják. (én este befűszereztem, majd sütésig a hűtőben pihent) A krumplit...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Sajtos csirkecomb
Csirkecomb - Sajtos csirkecomb

1. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. 2. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűsze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk