1 kígyóuborka
1 köteg hónapos retek
2 -3paradicsom vagy 4-5 koktél paradicsom
1 fej édeshagyma vagy lilahagym
1 evőkanál almaecet, vagy piros borect
2 gerezd fokhagyma (elhagyható
nátriumszegény só
fehérbors
-pici cukor
Az uborkát karikákra szeljük vagy felkockázzuk.
A megtisztított hagymát felszeleteljük.
A paradicsomot négybe vágjuk, majd felszeleteljük.
Az uborkát a paradicsommal, a hagymával összekeverve a tálba halmozzuk, megszórjuk az apróra vagy karikára vágott hónapos retekkel.
az ecettel, a fokhagymával, + pici cukorral, pici sóval összekeverjük és borssal ízesítjük, majd a salátára öntjük.
A zöldségeket megmostam, megtisztítottam, feldaraboltam és soronként leraktam,a gépsonka szeletekkel együtt. Olívaolajjal, citromlével meglocsoltam. Hűtőbe tettem 1-2 órára,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű