1 kígyóuborka
1 köteg hónapos retek
2 -3paradicsom vagy 4-5 koktél paradicsom
1 fej édeshagyma vagy lilahagym
1 evőkanál almaecet, vagy piros borect
2 gerezd fokhagyma (elhagyható
nátriumszegény só
fehérbors
-pici cukor
Az uborkát karikákra szeljük vagy felkockázzuk.
A megtisztított hagymát felszeleteljük.
A paradicsomot négybe vágjuk, majd felszeleteljük.
Az uborkát a paradicsommal, a hagymával összekeverve a tálba halmozzuk, megszórjuk az apróra vagy karikára vágott hónapos retekkel.
az ecettel, a fokhagymával, + pici cukorral, pici sóval összekeverjük és borssal ízesítjük, majd a salátára öntjük.
Válogassuk át a dióbelet, a fás részeket szedjük ki belőle. Tegyük a dióbelet egy tepsibe, majd forró sütőben 140-150 fokon süssük körülbelül fél órán keresztül. Forrósítsuk fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és lilahagymát felvágjuk "cikkekre" és egy tálba rakjuk őket. Adunk hozzá sót, frissen őrölt borsot, olivaolajat és balzsamecetet. Az avokádót meghámozzuk,...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűPaprika tiszta, távolítsa el magokat, csak a széles csíkokra, majd vágja átlósan gyémántokat. Mossuk koktélparadicsommal és negyedekre vágják. Olaj, ecet, pirospaprika, só, bors...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEbben a receptben a sütőtök nyersen szerepel, de így is érdemes egy próbát tenni vele, mert nagyon finom. A tököt, a paprikát, a paradicsomot, a zellert, a répát és a sajtot ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű