-8 csirkealsócomb
-só
-bors
-1 hagyma
-olaj
-3 cikk fokhagyma
- 35 dkg csiperkegomba
-2 dl száraz fehérbor
-2 1/2 dl főző tejszín
-A hagymát, a gombát és a fokhagymát megpucoljuk
-A csirkecombot sózzuk ,borsozzuk ,forró olajon körbe pirítjuk
-Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát ,kissé megpirulni hagyjuk
-Belekavarjuk a kockára vágott hagymát, majd az áttört fokhagymát
-Fehérborral felöntjük ,kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön puhára pároljuk
-Végül hozzáöntjük a tejszint és lassú tűzön besűrűsödni hagyjuk
-Tésztával tálaljuk
A csirkemellet apró kockákra vágjuk és egy evőkanál Oliva olaj, só és bors keverékébe bepácoljuk 1 egy órára. Sós vízben felrakjuk a tésztát főni, közben elkészíthetjük a "szószt"...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA lisztbe kavarjuk a fűszereket. A tojást a tejbe keverjük és felverjük. A húsokat először tojásba, majd a fűszeres lisztbe mártjuk. Forró olajban kisütjük. Arra figyeljünk, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz enyhén sózott csirkecombokat tűzálló tálba rakjuk, rákarikázzuk a hagymát és megszórjuk a liszt, pirospaprika, bors és só keverékével. A tejfölben elkeverünk egy evőkanál olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük majd kiklopfoljuk és a szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. A húsokat megszórjuk a fűszerekkel, majd minden húsra 1-1 szelet parad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű