-8 csirkealsócomb
-só
-bors
-1 hagyma
-olaj
-3 cikk fokhagyma
- 35 dkg csiperkegomba
-2 dl száraz fehérbor
-2 1/2 dl főző tejszín
-A hagymát, a gombát és a fokhagymát megpucoljuk
-A csirkecombot sózzuk ,borsozzuk ,forró olajon körbe pirítjuk
-Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát ,kissé megpirulni hagyjuk
-Belekavarjuk a kockára vágott hagymát, majd az áttört fokhagymát
-Fehérborral felöntjük ,kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön puhára pároljuk
-Végül hozzáöntjük a tejszint és lassú tűzön besűrűsödni hagyjuk
-Tésztával tálaljuk
A sütőt 225ºC fokra előmelegítjük. A megtisztított burgonyát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk, tűzálló tálba tesszük, és kissé megsózzuk. A csirkecombokat gyengén kiverjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Meghintjük sóval. A baconnal kibélelünk egy kisebb méretű jénai (vagy tepsi) alját. Előkészítünk két mélyebb tányért. Az egyikbe a to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megmossuk, megtisztítjuk és félbevágjuk a csirkemell filéket. 2. Bevagdossuk a széleket, majd mindkét oldalt megsózzuk. 3. Két szelet sonkát és sajtot teszünk a húsokra, f...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet előző este pácoljuk be az egy ek pizzakrém 2 ek olívaolaj keverékbe. Másnap a megmosott krumplikat tegyük a sütőbe fóliába csomagolva, süssük meg. A húst pácostól te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű