-minden személyre számitunk legalább
-2-4 szelet sertés húst ( karaj,comb )
-1,5 kg burgonya
- 2-3 gerezd fokhagyma
-só,bors,
liszt a húsok forgatására
olaj a húsok elősütésére + a tepsibe
a burgonyát megpucoljuk , karikára vágjuk,kevés fűszerkeverékkel
-a hús szeleteket kicsit klofoljuk , fűszerezzük.
--lisztbe mártjuk és mindkét oldalát elő sütjük
-a serpenyőből kiszedjük
-egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal, a burgonyát beleszórjuk,ráhelyezzük a hús szeleteket
-a szeletekre kenjük a lereszelt fokhagymát
-pici vizet öntünk alá....letakarjuk fóliával
-előmelegitett sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát eltávolitjuk ,
-még kb. 10-15 percig szép pirosra sütjük
1. A körmöket hosszában kettévágjuk, a csülköket kb. 3 cm-es karikára szeleteljük, majd alaposan megmossuk a húsokat. 2. Vegyünk elő egy elég nagy edényt, tegyük bele a zsírt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A sonkát és a sajtot összefogjuk, rátekerjük a bacont, rátesszük a hússzeletre, és behajtogatjuk úgy, hogy a töltelék ne lógjon k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst vágjuk fel csíkokra, daráljuk le, a fasírtot úgy szeretem, mikor én magam darálom hozzá le a húst, nem szeretem a darált kész húst hozzá. Reszeljük hozzá a vöröshagymát, és...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézA lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű