-személyenként 1-2 szelet csontnélküli sertéstarja
--1,5 kg újkrumpli ( újburgonya )
--só
--bors
--vegeta.
---2-3 cikk fokhagyma
--olaj
---liszt
--minden szelet tarját lisztbe mártom és forró zsiradékban mind két oldalát elősütöm
---tálba szedem
---A krumplit megpucoljuk, megmossuk és nagyobb hasábokra vagy karikára vágjuk.
--Kiolajozuk egy közepes tepsit, és belerakjuk a vegetával megszórt krumplit
--a szeleteket a krumplira sorakoztatom rászorjuk a préselt- fokhagymát , minden szelet húsra egy szelet vajat helyezek ( én nem öntök alá vizet mert eleget enged a krumpli )
Fólia alatt 160 fokon 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig pirítjuk.
A kenyeret áztassuk be a tejbe, majd nyomkodjuk ki. A darált húst fűszerezzük, adjuk hozzá a kinyomkodott kenyérdarabokat, a zúzott fokhagymát és a tojásokat. A tepsit béleljük ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesNagyjából 2 rész húshoz 1 rész lét adjál, de ez szabadon, ízlés szerint variálható, mert a zselatintól így is, úgy is kemény és és szeletelhető lesz. Minél kevesebb a lé, annál mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkésztésnél minden hártyát, eret el kell távolítani, ezután 8-10 mm-es szeleteket kell ferdén vágni. Sózni csak a tányéron! A májat mindkét oldalán 1.5 -maximum 2 percig süssétek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált húst egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, a fokhagymakrémet (zúzott fokhagymát), majd jól összedolgozzuk. 2. A megtisztított petrezselyemlevelet a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű