-személyenként 1-2 szelet csontnélküli sertéstarja
--1,5 kg újkrumpli ( újburgonya )
--só
--bors
--vegeta.
---2-3 cikk fokhagyma
--olaj
---liszt
--minden szelet tarját lisztbe mártom és forró zsiradékban mind két oldalát elősütöm
---tálba szedem
---A krumplit megpucoljuk, megmossuk és nagyobb hasábokra vagy karikára vágjuk.
--Kiolajozuk egy közepes tepsit, és belerakjuk a vegetával megszórt krumplit
--a szeleteket a krumplira sorakoztatom rászorjuk a préselt- fokhagymát , minden szelet húsra egy szelet vajat helyezek ( én nem öntök alá vizet mert eleget enged a krumpli )
Fólia alatt 160 fokon 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig pirítjuk.
Lépés 1 A csülköket mossuk meg(ha kell kicsit perzseljük meg) és rakjuk egy nagyobb fazékba. Engedjünk rá hideg vizet és kezdjük el főzni. Ha felforrt,akkor habozzuk le és adju...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézA húst vékony csíkokra vágjuk, barackot kimagozzuk, negyedekbe vágjuk. Az olívaolajon fehéredésig pirítjuk a húst, hozzáöntjük a barackokat. A borecetet simára keverjük a szójaszós...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 15 perc, pácolás: 1 óra, sütés: 2 óra A páchoz keverd össze az olívaolajat a zöldfűszerekkel, a sóval, a borssal, ízesítsd mustárral és zúzott fokhagymával. Dörzsöld b...
Elkészítési idő: 3 óra 15perc Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű