-személyenként 1-2 szelet csontnélküli sertéstarja
--1,5 kg újkrumpli ( újburgonya )
--só
--bors
--vegeta.
---2-3 cikk fokhagyma
--olaj
---liszt
--minden szelet tarját lisztbe mártom és forró zsiradékban mind két oldalát elősütöm
---tálba szedem
---A krumplit megpucoljuk, megmossuk és nagyobb hasábokra vagy karikára vágjuk.
--Kiolajozuk egy közepes tepsit, és belerakjuk a vegetával megszórt krumplit
--a szeleteket a krumplira sorakoztatom rászorjuk a préselt- fokhagymát , minden szelet húsra egy szelet vajat helyezek ( én nem öntök alá vizet mert eleget enged a krumpli )
Fólia alatt 160 fokon 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig pirítjuk.
Fokhagymanyomón átpréseljük a fokhagyma gerezdeket, majd hozzáadjuk a sót, a pirospaprikát, a mustárt és az olajat, majd alaposan összekeverjük. 4 evőkanál olívaolaj, 4 gerezd fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, kicsit megütögetjük, alaposan befűszerezzük. Lisztbe forgatjuk és olajon elősütjük. A burgonyát megpucoljuk, karikára vágjuk, a paprikát, paradicsomot felsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst húsdarálón kétszer átdaráljuk, majd nagyobb tálba tesszük. Az apróra vágott vöröshagymát olívaolajon megpároljuk, és a megtisztított, szintén apró kockákra vágott gombát din...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon a hagymákat,paprikát,paradicsomot megdinsztelem.Pár percig főzöm és hozzáteszem a piros paprikát és az egyéb fűszert. A vékonyra szelt hús szeleteket sózom,borsozom é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű