Hozzávalók
5 -egész csirkecomb
-Töltelék
-darált hús ,áztatott zsemle
-só,bors,egy kis fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
-1-2 tojás
-vágott zöldpetrezselyem
a megtisztitott csirkecombokról lefejtjük a börét
-a darált húst elkészitjük mint a fasirt húst .
-füszerezzük
-megtöltjük a bört
-hústüvel össze fogjuk
-tepsibe sorakoztatjuk
-kicsit lekenjük olajjal
-szép pirosra sütjük
A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tempurához a vizet és a lisztet kikeverjük. A kukoricalisztet fűszerezzük: sóval, borssal, cayenne borrsal és fokhagymaporral, majd hozzákeverjük a kicsit áttört kukoricapelyhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított húst apró kockára vágjuk, hagyjuk kicsit lecsepegni. Egy edényben olajat forrósítunk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta. Meghintjük sóval, borssal, felen...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet ízesítsük a zöldfűszerekkel, a füstölt pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd tegyük bele a csirkemelleket. M...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű