Hozzávalók
5 -egész csirkecomb
-Töltelék
-darált hús ,áztatott zsemle
-só,bors,egy kis fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
-1-2 tojás
-vágott zöldpetrezselyem
a megtisztitott csirkecombokról lefejtjük a börét
-a darált húst elkészitjük mint a fasirt húst .
-füszerezzük
-megtöltjük a bört
-hústüvel össze fogjuk
-tepsibe sorakoztatjuk
-kicsit lekenjük olajjal
-szép pirosra sütjük
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkeszárnyakat tisztítsd meg, és enyhén sózd be őket. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd össze, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkemellet egy centis vastagságúra szeltem majd besóztam amíg állt a gombát megpucoltam 4 db ot félre tettem a többit apró kockára vágtam, a vöröshagymákat megpucoltam és egy d...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A csirkét sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt pirospaprikával (akár grillfűszert is használhatunk). A meghámozott burgonyát megmossuk, megszárí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű