Hozzávalók
5 -egész csirkecomb
-Töltelék
-darált hús ,áztatott zsemle
-só,bors,egy kis fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
-1-2 tojás
-vágott zöldpetrezselyem
a megtisztitott csirkecombokról lefejtjük a börét
-a darált húst elkészitjük mint a fasirt húst .
-füszerezzük
-megtöltjük a bört
-hústüvel össze fogjuk
-tepsibe sorakoztatjuk
-kicsit lekenjük olajjal
-szép pirosra sütjük
A csirkecombokat az alábbi páccal kezeltem: Mustár, méz, csirkefűszer keverék, pici szójaszósz, olívaolaj, friss kakukkfű Előmelegített sütőben pirosra sütöttem. Köret: Újkrump...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkehúsokat befűszerezzük tetszés szerint majd -megforgatjuk 5 evőkanál lisztbe , . Utána a kikent tepsibe rakjuk, gazdagon meghintjük szeletelt hagymával,fokhagymával - sa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst fél cm vastag kb. 4x4 cm nagyságú szeletekre vágjuk, a füstölt szalonnát ugyanilyen nagyságú, de vékonyabb szeletekre. 2. A gombát vagy egészben hagyjuk, vagy kettévá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz