-egy 1-1,5 kg sertés dagadó
-20 -30 dkg sonka
-1 nagy hagyma
-2 zsömle vagy kenyér tejben áztatva
- 25 dkg gomba
1 csokor petrezselyemlevél
-2-3 főt tojás
-3 nyers tojás.
-1 kisebb piros szinü húsos paprika
-só,bors ,
a dagadóba zsebet szúrunk .-hogy be tudjuk tölteni a tölteléket ( vagy megkérjük a hentest ügyeskedjen helyettünk
-a tölteléknek a hagymát üvegesre diszteljük a gombával együtt
-a sonkát kockára vágjuk
-a zsömlét vagy kenyeret tejbe áztatjuk aztán kicsavarjuk
-a petrezselyem zöldet apróra vágjuk
-a főt tojást is apró kockára vágjuk
-mindent összekeverünk a füszerekkel együtt és a dagadóba töltjük
-a végét vagy bevarjuk vagy hústűvel betüzzük
-mély tepsibe tesszük, alá kevés zsiradékot + kevés vizet
-alufóliával betakarjuk
-45-50 percig sütjük -néha locsolgatjuk a saját levével -majd levesszük a foliát és még piritjuk mig szép piros nem lesz -
hidegen vagy fél hidegen szeleteljük
Burgonya salátával tálaljuk
-
Tálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük vagy lepréseljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és...
Elkészítési idő: 3 h♥ Krém A tejszínhabot és a mascarpone-t legalább 15 percre tedd hűtőbe felhasználás előtt. A jól lehűtött habtejszínt és a mascarpone-t jól keverd ki, majd add hozzá egyben a 30 g...
Elkészítési idő: