Családireceptkönyv.hu

Zöldséges pulykaragu


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--75 dkg pulykamell (de lehet felsőcombból is ) nagyobb kockára vágva
--1 nagy vöröshagyma
---3-4 kisebb sárgarépa
-- 2 fehérrépa
-- 3-4 kanál ketchup vagy sűrített paradicsom konzerv
-- 15 dkg zöldborsó
- 2 cikk fokhagyma
-- só
-- őrölt bors
-- olaj

Elkészítés:


Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst és fehéredésig sütjük. ,majd a zúzott fokhagymát is
Belekeverjük a ketchup-et ( paradicsompürét, )pár percig kevergetjük, majd felöntjük 1/2 liter vízzel, belekavarjuk a felkarikázott sárgarépát+ fehérrépát, ,fűszerezzük és addig főzzük, amíg minden meg nem puhul.
Az utolsó 5 percben hozzá keverjük a zöldborsót, pár percig rotyogtatjuk, majd tálaljuk.
Tálaljuk tarhonyával ,rizzsel ,burgonyával....

Zöldséges pulykaragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Zöldséges csirketekercsek
Zöldséges csirketekercsek

A húst megmossuk, felkockázzuk. Ezután megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pulykamell - Görögös pácolt hús
Pulykamell - Görögös pácolt hús

1. Pácot készítünk 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. 2. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órát. 3. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Tünde
Padlizsános-mozzarellás csirketorony
Padlizsános-mozzarellás csirketorony

A csirkemellből 5 dkg-os érméket vágunk, kicsit kiklopfoljuk, besózzuk, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütjûk. Kihűtjük. A padlizsánból akkora karikákat vágunk, amekkorák a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tibor
Vöröskáposztás kacsa pecsenye
Vöröskáposztás kacsa pecsenye

Béleljünk ki egy tepsit az apróra vágott vörös káposztával és szórjuk rá a karikákra vágott zöldségeket. A kacsát sózzuk és borsozzuk be, kenjük be majoránnával, a bőre alá tűzdelj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk