menu

Családireceptkönyv.hu

Zúzapörkölt gombával ,tarhonyával


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-75 dkg zúza,
-5 dkg szárított gomba,
-10 dkg zsír,
-2 fej vöröshagyma,
-2-3 gerezd fokhagyma,
-1 nagy paprika,
-1 nagy paradicsom,
-1 teáskanál pirospaprika
egész kömény

Elkészítés:


A szárított gombát alaposan mossuk meg és legalább fél órára áztassuk annyi hideg vízbe, amennyi ellepi.
-A hagymát apróra vágjuk, majd a felhevített zsírban megfonnyasztjuk. -Lehúzzuk a tűzről, beletesszük a pirospaprikát, gyorsan elkeverjük benne és kevés vízzel felengedjük.
- Hozzáadjuk a kockára vagdosott zúzadarabokat, a köménymagot és a fokhagymát.
Zsírjára pirítjuk és hozzáadjuk a beáztatott gombát, a cikkekre vágott paradicsomot és paprikát. Ha a levét elfőtte, a gomba áztatóvízével pótoljuk. Készre pároljuk.
Tarhonyával tálaljuk.

Zúzapörkölt gombával ,tarhonyával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Puiut pe sticla
Puiut pe sticla

Am luat un pui refrigerat (merge si congelat ) din comert , l-am spalat bine ,l-am condimentat cu 2 ling ulei ,sare ,piper ,boia dulce, usturoi praf jumatate de lamaie stoarsa (in...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csirkemell,borsos ,gombás raguval.
Csirkemell,borsos ,gombás raguval.

A csirkét kockázzuk fel és fűszerezzük be. A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel. Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát és a borsót. Ha szükséges önts...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sztroganoff csirke
Sztroganoff csirke

A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk és mindig csak kevés vizet öntünk alá. Ha a hús félig megpuhult, rátesszük a gombát és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Gombás csirkecomb ragu (paleo)
Gombás csirkecomb ragu (paleo)

A szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk