25 dkg babapiskóta
5 dl tejföl
5dl tejszín / hulala/
2db citrom
12 EK cukor
1 cs vaníliás cukor
A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral,belekeverjük a citromok lereszelt héját és levét, majd a kemény habbá felvert tejszínt óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.Egy forma alját kirakjuk babapiskótával,rákenjük a fele krémet,majd ismét egy sor piskóta,és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet.Citrom gerezdekkel díszítjük, egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Ezeket jól összekeverem, zsírozott lisztezett tepsiben megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót összekeverjük, majd húsdarálóval tetszőleges csíkokat gyártunk. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon kb. 30 perc alatt a vaníliásat szép rózsaszínre sütjük,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A tésztát piskóta módra kell kikeverni, majd sütőben megsütni. 2. Ha megsült, félbe kell vágni, és a kikevert krémmel megtölteni. 3. Porcukorral a tetejét megszórni, hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 170 fokra. Egy kenyérformát vajazzunk ki. A cseresznyét magozzuk ki, vágjuk kisebb darabokra. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, a lisztet,...
Elkészítési idő: 15+45 perc Nehézség: Könnyű