400 g csirkemell
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 db paprika
1 db paradicsom
6 db kelbimbó
2 db répa
½ db zeller
só
őrölt fehér bors
1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.
2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.
3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.
Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.
kelbimbó helyett lehet kelkáposzta
A feldarabolt hagymákat vajon üvegesre pirítjuk, megszórjuk liszttel és még egy kicsit pirítjuk, majd felöntjük a húslevessel. Fűszerezzük (só, bors, reszelt szerecsendió – ha nem...
Elkészítési idő:1. Apróra vágott hagymát kis olívaolajon megpuhítjuk, megszórjuk paprikával. 2. Rádobjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, répát, fokhagymát és összekeverjük. 3. Felöntjü...
Elkészítési idő: 45 percA hagymát és a csirkemellet kockázzuk, majd a zsiradékon pároljuk őket, míg a húsi kifehéredik (közben a répát karikázzuk és mehet a többihez). Ekkor megszórjuk a liszttel és a pir...
Elkészítési idő: fél óraKb 3 liter hideg vízbe odateszem főni a megmosott füstölt húsos csontot, az apróra vágott hagymával együtt. Miután megfőtt, az apróra vágott krumplit és a reszelt sárgarépát is...
Elkészítési idő: