400 g csirkemell
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 db paprika
1 db paradicsom
6 db kelbimbó
2 db répa
½ db zeller
só
őrölt fehér bors
1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.
2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.
3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.
Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.
kelbimbó helyett lehet kelkáposzta
A hagymát, fokhagymát, felaprított sárgarépát egy kis olajon megpirítom, majd kis vízzel felöntöm, és fedő alatt párolom. Felöntöm a húsleves alaplével, hozzáadom a konzervet, és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz összevágott hagymákat megdinszteljük a Ramán. Rászórjuk a lisztet, felengedjük húsleveslével. Hagyjuk összeérni, majd beletesszük a fűszereket és a tömlős sajtot. Lassú tűzön fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vöröshagymát szeleteld fel, és kevés olajon párold. Add hozzá a kockákra vágott pulykahúst, amelyet piríts fehéredésig. Ekkor dobd hozzá a felaprított sárgarépát, a feh...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA felkockázott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, rádobjuk a felkockázott húst, majd kb. az egyformára vágott zöldségeket. Együtt dinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a tárko...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz