400 g csirkemell
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 db paprika
1 db paradicsom
6 db kelbimbó
2 db répa
½ db zeller
só
őrölt fehér bors
1. A húst felkockázzuk és egy lábosban a felforrósított olajon megpirítjuk. Sózzuk és borsozzuk.
2. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, az apró kockákra vágott répát. Sózzuk és tovább pirítjuk együtt.
3. Felöntjük vízzel és beletesszük a többi hozzávalók.30 perc alatt készre főzzük.
Levesbetétként durum Fettuccini tésztát főzzünk hozzá külön és ezzel tálaljuk.
kelbimbó helyett lehet kelkáposzta
Előkészítem a húst, megtakarítom. Felteszem főni pici só hozzáadásával. Ha szükséges lehabozom. Előkészítem a zöldségeket, megmosom, felaprítom. A gombát 1 kanál olíva ola...
Elkészítési idő:E leves akkor igazán jó, ha a hozzávaló anyagokat gondosan megválogatjuk, csak friss zöldségféléket használunk fel és az itt leírt főzési módszert alkalmazzuk. Tegyük fel a megtisz...
Elkészítési idő:A hagymát és a póréhagymát felaprítjuk, a szalonnát apró kockákra vágjuk. A felforrósított olajba egyszerre beletesszük a hagymát, póréhagymát, szalonnát és kevergetve megpirítjuk....
Elkészítési idő: 45 perc