víz
paradicsomlé
liszt
cukor, só
tészta
1,5 l víz + 0,5 l paradicsomlé
6 kanál cukor
1 kanál só
-----------------------------------------------------------
ezt felforralni
3 dl hideg víz + 4 ek. liszt --> kikeverni csomómentesen, és hozzáadni a maradék paradicsomlét
-----------------------------------------------------------
Ha forr a vizes paradicsomlé, bele kell rakni a lisztes vizet
-----------------------------------------------------------
Állandó keverés amig újra forr
Tésztát beletenni
Fél adag is elég
Forraljuk fel a tejet a szerecsendióval. A vajat hevítsük fel, szórjuk bele a lisztet, készítsünk belőle egy világos rántást. Ha elkészült a rántás, adjuk hozzá a friss kakukkfüvet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Kis olajon megpárolom a gombát és a vöröshagymát, majd hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet. Karikákra vágom a fehér és sárgarépát és azt is hozzáadom, majd az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot megmossuk, leszarogatjuk, es egy centis kockákra vágjuk. A megtisztított hagymát finomra szoljuk. az olajon kevergetve, közepes Langon 4-5 percig, ill. a húst fehére...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesAz apró kockára vágott szalonnát zsírjában kisütjük.A megpirult szalonnát kiszedjük és tálaláskor rakjuk a tányérba. A lebbencs tésztát a zsíron megpirítjuk , hozzáadjuk az apróra...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű