víz
paradicsomlé
liszt
cukor, só
tészta
1,5 l víz + 0,5 l paradicsomlé
6 kanál cukor
1 kanál só
-----------------------------------------------------------
ezt felforralni
3 dl hideg víz + 4 ek. liszt --> kikeverni csomómentesen, és hozzáadni a maradék paradicsomlét
-----------------------------------------------------------
Ha forr a vizes paradicsomlé, bele kell rakni a lisztes vizet
-----------------------------------------------------------
Állandó keverés amig újra forr
Tésztát beletenni
Fél adag is elég
1. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, majd forró serpenyőben ropogósra sütjük. 2. A zsírjában megpirítjuk a lebbencs tésztát, majd rászórjuk az aprított vöröshagymát, ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és egy kanál vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a reszelt gyömbért (kb. egy teáskanálnyit), kicsit átpirítjuk és hozzádobjuk a megpucolt, kockára vágott cé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű