2 bögre liszt,
1 bögre cukor,
125 g vaj,
1 tasak sütőpor,
2 db tojás,
1/2 bögre kakaópor,
1 bögre tej,
180 g étcsokoládé (a sütemény tetejére)
Tegyük egy tálba az összes száraz hozzávalót, majd adjuk hozzá a tojást, a tejet és a vajat. Dolgozzuk jól össze, miután összeállt a tészta tegyük hőálló tálba, vagy sütőformába (ami lehet kerek, vagy négyzet alakú) és mikrohullámú sütőben süssük 6 percen keresztül. Hagyjuk, hogy kicsit hűlni, majd öntsük a tésztára a csokoládét, amelyet vízgőz felett olvasztunk fel. Tegyük hűtőszekrénybe, hogy tálalás előtt lehűljön.
A lisztet, a porcukrot és a sütőport keverd össze, a felét öntsd a kivajazott tepsibe, majd morzsold rá a túrót. A tejfölt keverd el a vaníliás cukorral, és öntsd a túróra, majd ta...
Elkészítési idő:A töltelékhez a 2,5 dl tejben elkeverjük a búzadarát. Az 1 liter tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral feltesszük főni, majd amikor felfőtt, belekeverjük a búzadar...
Elkészítési idő: 45 percA tésztát összegyúrjuk és 32 kis gombocot formázunk. Egy éjszakát pihentetjük. Másnap reggel kisodorjuk és a töltelékkel megtöltjük és hajtogatjuk. Töltelék: a kemény habba a cuko...
Elkészítési idő: