A langyos tejet krémesre keverjük az élesztővel. A lisztet elvegyítjük a sóval, az aszalványokkal, hozzáadjuk a tojásokat (kevés elkevert tojást félreteszünk a tészta megkenéséhez)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet a kakaóval és a cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a rumot és az olvasztott vajat. Félkemény tésztát gyúrunk belőle, majd fél órára hűtőbe tesszük dermedni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Elkészítjük a piskótát, majd előkészülünk a csokis krém elkészítéséhez. 2. Szükséges hozzá 5 ek liszt, ½ l tej, ezt fokozatosan egymáshoz keverjük, majd főzzük, míg sűrű nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat apró kockára vágjuk, ezt megolvasztott barna cukron kicsit átforgatjuk és fahéjjal ízesítjük plusz citromlevet facsarunk rá. Felverjük a tejszínt , majd porcukrot és mas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű