1 kg kukoricaliszt,
2 liter tej,
15 dkg kristálycukor,
2 dkg só,
12 dkg vaj,
csipetnyi vanília
A kukoricalisztet forró tejjel leforrázzuk. Kevés cukrot, sót, vaníliás cukrot, olvasztott vajat teszünk bele. Jól kikeverjük és papírral bélelt tepsibe öntjük. Lassan átsütjük. Adhatunk mellé lekvárt, megszórhatjuk dióval. - bidista.com
A vajban 15 percig pároljuk a felaprított vöröshagymát és a félbe- vagy negyedbe vágott rókagombát. Fűszerezzük, hozzákeverjük a finomra vágott zöldfűszereket, megszórjuk lisztte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben kevés olajon megpirítom a felszeletelt gombát, majd hozzáadom a felaprított újhagymát és üvegesre pirítom. A fás részétől megszabadított majd 3-4 centis tollhegy f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk, megmossuk és nagyon vékony kb.: 1 mm-es szeletekre vágjuk. A felaprított hagymát egy edénybe helyezzük (lehetőség szerint ami jól zárható, hogy így elkerü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cukkini és a többi hozzávaló mennyisége attól függ, hogy mekkora adagot szeretnél készíteni. A cukkinit mosd meg és vágd vastagabb karikákra, tedd a tepsibe és sózd meg. A tejföl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű