3 ek. Eridanous olívaolaj
5 dkg Pilos vaj
1 csokor újhagyma
vékonyra karikázva
2 gerezd fokhagyma
50 dkg Icefield fagyasztott leveles spenót
(nem püré!), felolvasztva, kinyomkodva
1 csokor medvehagyma
finomra aprítva
10 dkg Goldessa natúr krémsajt
1 dl Eridanous görög joghurt
1 tk. Eridanous görög fűszerkeverék
szerecsendió
frissen reszelve
2 db tojás
15 dkg Eridanous feta sajt
1 csomag Chef Select réteslap
Elkészítjük a tölteléket: az olívaolajon üvegesre dinszteljük az újhagymát és a fokhagymát. Egy nagy keverőtálba tesszük a felolvasztott, alaposan kinyomkodott leveles spenótot, majd hozzáadjuk a dinsztelt hagymát, a medvehagymát, a krémsajtot, a joghurtot, a fűszereket, összekeverjük a két felvert tojással, sózzuk, borsozzuk, végül belekeverjük a két felvert tojást és a morzsolt fetát. A sütőt előmelegítjük 200 Celsius-fokra.A réteslapokat megkenjük az olvasztott vajjal, majd 12 kockát vágunk belőle, amivel kibélelünk egy 12 helyes muffin formát. A közepébe kanalazzuk a spenótos tölteléket, majd kb. 15-20 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Az avokádót kettévágom, kiveszem a magját és aprítóba teszem a fokhagymával, hagymával, a héjától megfosztott és kimagozott paradicsommal, pici sóval és borssal és krémesre aprítom...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: NehézElkészítse: A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, ha mirelit kukoricából készítjük akkor felmelegítjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk. A sajtokat lereszeljük és össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított cukkinit meghámozzuk, kb. 4 mm vastag szeletekre vágjuk. A magvas részt kivágjuk. A karikákat meghintjük sóval és hagyjuk, hogy levet eresszenek. Addig előkés...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit besózzuk és kinyomkodjuk ha levet eresztett.Hozzá keverjük a tojást ,sajtot,a zúzott fokhagymát,és borsot,valamint annyi zsemlemorzsát ,hogy egy jól formázható masszát k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű