porcukor (ahány tojásfehérje, annyiszor)
3 dkg
porcukor (ahány tojásfehérje, annyiszor)
3 dkg
Rama (ahány tojásfehérje annyiszor)
1 dkg
darás liszt (ahány tojásfehérje annyiszor)
2 dkg
mazsola
5 dkg
dióbél
5 dkg
aszalt gyümölcs (sárgabarack szilva,áfonya)
5 dkg
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verni.
Hozzáadni a lisztet és az olvasztott Ramát.
A diót, aszalt gyümölcsöt apróra vágni, mazsolát hozzáadni, majd belekeverni a lisztes masszába.
Ramával kikent, lisztezett őzgerinc formába önteni
A tojásfehérjéket egy csipet sóval és a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a pergelt diót, és kisebb adagokban a lisztet is. A masszát osszuk két részre. Tegyük egy s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A pudnigport a cukorral és a tejjel megfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, és a sütop...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy nagy tálban egymás után összekeverjük. Vajjal kent, zsemlemorzsával szórt kapcsos formába vagy tepsibe öntjük. Kikeverjük a tetejére valókat, melyet egyenletes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 réteg: Vanília puding 2. réteg: 2dl cm tejszínhab felverve 250gr túróval, 1 citrom héja reszelve
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű