• 2 evőkanál eritrit
• 1 evőkanál vörös áfonya
• 1 evőkanál mazsola
• 1 evőkanál aszalt almakarika vagy friss reszelt alma
• 2 dl tej
• 2 dl víz
• fahéj ízlés szerint
A tejet a vízzel felforrósítjuk, majd beletesszük a többi hozzávalót és kb. 5-6 perc alatt puhára főzzük. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető vagy anélkül is.
Egyszerű, egészséges, gyors, tápláló reggeli!
1. A mascarponét és a porcukrot robotgéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom és a lime reszelt héját és kifacsart levét. 2. Kemény habbá verjük a tejszínt és óvatosan ho...
Elkészítési idő:◾️A tojások sárgáját az olajjal, a vízzel és az édesítővel kikeverjük. ◾️A tojások fehérjét habbá verjük. ◾️A liszteket a sütőporral átszitáljuk. ◾️A sárgájához felváltva adjuk...
Elkészítési idő: 60 percKezdjük a krémmel. Hőálló tálba pakoljuk a feltördelt csokit, a kockázott vajat, rászórjuk a porcukrot, és felöntjük tejjel/tejszínnel, illetve adhatunk hozzá kevés rumot. Egy lába...
Elkészítési idő: 1-2 óraA tojássárgáját kikeverem a cukorral, a vízzel majd hozzáadom a sütőporos lisztet és a kakaóport. 180 fokon 20 percig sütöm. Ezalatt a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem....
Elkészítési idő: 1,5 óra