• 2 evőkanál eritrit
• 1 evőkanál vörös áfonya
• 1 evőkanál mazsola
• 1 evőkanál aszalt almakarika vagy friss reszelt alma
• 2 dl tej
• 2 dl víz
• fahéj ízlés szerint
A tejet a vízzel felforrósítjuk, majd beletesszük a többi hozzávalót és kb. 5-6 perc alatt puhára főzzük. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető vagy anélkül is.
Egyszerű, egészséges, gyors, tápláló reggeli!
A sárga tésztához a tojássárgáját a cukorral habosra verjük, majd a meleg vizet és az olajat apránként hozzáadjuk. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz. A sütőt előmelegítjük 190-200 fokra. 2. A hozzávalókat az eper kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként, kisebb adagokban. 3. Ezután kidíszítjük a tetejét a ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 170 fokra és előkészítünk, kivajazunk egy kb 20*25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. A tepsit olvasztott vajjal kikenjük, majd minden lapot olvasztott...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük becsomagolva. Pihentetés után kinyújtjuk, és tetszés szerinti formában felvágjuk, megtöltjük, és előmelegített sütőben rózsa...
Elkészítési idő: 40 perc+12 óra Nehézség: Könnyű