A hozzávaló mennyiségek teljes mértékben attól függnek, hogy hány személyre és mekkora adagot akarunk készíteni. Mindenképpen szükségünk lesz darált húsra, bambuszlapra, baconre, sajtra, vöröshagymára
A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darálthúst, ezután vágjunk mindenikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, ha füstölt, hiszen így lesz zamatosabb az ételünk.
Tekerjük fel, majd süssük 180 fokon, körülbelül egy fél órát. Ha elkészült, forgassuk meg a tekercseket apróra vágott, olívaolajon pirított vöröshagymában. Ízlés szerint tálalhatjuk fokhagyma vagy csípőspaprika szósszal.
Imádjuk a húst hússal, éppen ezért, néha nehéz ellenállni a bűnözésnek. Készítsük el az alábbi receptet, fogyasszuk lelkiismeret-furdalás nélkül.
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztaleveleket enyhén sós vízben, pár perc (kb.4-5) alatt főzzük félpuhára. Ezután öntsük le róla a főzővizet, majd hideg vízzel öblítsük le a leveleket. Végül óvatosan, eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük, rátesszük a hagymát és megfonnyasztj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA cukkiniket lereszeled és besózod. Hagyod állni kb. 20-30 percet, ezután kinyomkodod a levét és átteszed egy másik tálba. Hozzáadod a szétnyomkodott darálthús konzervet, a tojások...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű