menu

Családireceptkönyv.hu

Darált húst és sajtot teker a baconbe


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A hozzávaló mennyiségek teljes mértékben attól függnek, hogy hány személyre és mekkora adagot akarunk készíteni. Mindenképpen szükségünk lesz darált húsra, bambuszlapra, baconre, sajtra, vöröshagymára

Elkészítés:


A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darálthúst, ezután vágjunk mindenikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, ha füstölt, hiszen így lesz zamatosabb az ételünk.
Tekerjük fel, majd süssük 180 fokon, körülbelül egy fél órát. Ha elkészült, forgassuk meg a tekercseket apróra vágott, olívaolajon pirított vöröshagymában. Ízlés szerint tálalhatjuk fokhagyma vagy csípőspaprika szósszal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Imádjuk a húst hússal, éppen ezért, néha nehéz ellenállni a bűnözésnek. Készítsük el az alábbi receptet, fogyasszuk lelkiismeret-furdalás nélkül.

Darált húst és sajtot teker a baconbe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cigànypecsenye
Cigànypecsenye

A bőrös szalonnából szeleteket vágunk, majd a szeleteket úgy vágjuk be, hogy a bőr egyben maradjon, és a vágások fél cm-re kövessék egymást. A bevágott szalonnát lábosban kis lángo...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Töltött padlizsán
Töltött padlizsán

A padlizsánt kettévágjuk, majd kivájjuk a húsát úgy, hogy hagyunk neki egy kevés peremet. A kivájt húst apró kockákra vágjuk. A fél padlizsánokat egy tepsire helyezzük. A hagymát...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Vecsési sertésborda
Karaj - Vecsési sertésborda

1. A kivert, megsózott megborsozott bordaszeleteket kevés olajban hirtelen, szép pirosra sütjük. 2. Kuktaedény aljára rakjuk, tetejét beborítjuk karikára vágott lángolt kolbáss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csülök pékné módra
Csülök pékné módra

A csülköket sós-borsos-babérleveles-fokhagymás-vöröshagymás vízben (annyi vízben, hogy éppen ellepje) 2-2 és fél órán át lassú tűzön előfőzzük. A csülköket még melegen kicsontozzu...

Elkészítési idő: 210 min
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk