A hozzávaló mennyiségek teljes mértékben attól függnek, hogy hány személyre és mekkora adagot akarunk készíteni. Mindenképpen szükségünk lesz darált húsra, bambuszlapra, baconre, sajtra, vöröshagymára
A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darálthúst, ezután vágjunk mindenikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, ha füstölt, hiszen így lesz zamatosabb az ételünk.
Tekerjük fel, majd süssük 180 fokon, körülbelül egy fél órát. Ha elkészült, forgassuk meg a tekercseket apróra vágott, olívaolajon pirított vöröshagymában. Ízlés szerint tálalhatjuk fokhagyma vagy csípőspaprika szósszal.
Imádjuk a húst hússal, éppen ezért, néha nehéz ellenállni a bűnözésnek. Készítsük el az alábbi receptet, fogyasszuk lelkiismeret-furdalás nélkül.
A burgonyát és a tojásokat megmossuk és héjastól megfőzzük. Hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk és felkarikázzuk őket. Közben kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. H...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szűzérméket felkarikázzuk 2 cmes karikákra. Kicsit kiklopfoljuk a húst. Lereszeljük a fokhagymát. A fokhagymára olivát öntünk , ételízesítőt, sót, borsot teszünk rá és ezzel a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 ek. zsiradékban megpároljuk a hagymát. Villával felverjük a tojást, hozzátesszük a tejet, zsemlemorzsát, 5 percig állni hagyjuk. Beletesszük a sót, fűszereket, hagymát, húst. Jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát megdinsztelem, majd ráteszem a kockára vágott húst és fehéredésig sütöm, majd a gombát és a paprikát is, és kicsit tovább dinsztelem. 2. Ezután sóval, borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű