1 kg sertéstarja, vagy comb (ízlés szerint)
6 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsompüré
1 evőkanál szójaszósz
örült csili (ízlés szerint)
1 citrom
só, bors
olaj
A paradicsompürét, a zúzott fokhagymát, a szójaszószt, a fűszereket és 6 evőkanál olajat összekeverünk. A húst nagyobb szeletekre vágjuk és átkenjük vele, majd letakarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Egy hőálló edényt kikenünk olajjal és belefektetjük a húsokat. Öntünk rá 1 dl vizet és belefacsarjuk a citrom levét, alufóliával letakarjuk. 190 fokos sütőben 50 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát és megforgatjuk a húsokat. Nagyjából 40 perc alatt ropogósra sütjük.
A húsimádók odalesznek ezért a receptért! A hús hihetetlenül puha és az íze… leírhatatlan, kóstold meg és győződj meg róla!
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarja szeleteket fűszerezzük, sózzuk , borsozzuk, és mindkét oldalát olajon 2 percig elősütjük. A savanyú káposztát jól megmossuk, ez attól függ ki mennyire szereti savanyúan ,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyeret áztassuk vízbe, a hagymákat vágjuk egészen apróra. A húst tegyük egy tálba, adjuk hozzá a felaprított hagymákat, a fűszereket, a tojást, és a kinyomkodott kenyeret. Kézz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű