1 1/2 kg sertésoldalas
4 db alma
8 db füge
1 db vöröshagyma
fokhagyma
köménymag
só, bors
babérlevél
krumpli
Az oldalast kuktában a fűszerekkel és annyi vízzel, hogy ellepje puhára főztem., majd feldaraboltam.
Egy tepsibe hasábra vágott krumplit, almát és fügét szórtam, megsóztam és egy kis olajjal összeforgattam, ráfektettem a feldarabolt sertésoldalast, meglocsoltam a főzőlevével, alufóliával letakartam addig, amíg a krumpli megpuhult, majd az alufóliát levéve, pirosra sütöttem.
1. Összekeverem a paprikát, a borsot és a lisztet. 2. A húst kb. 6 dekás darabokra vágom, kiverem, sózom, a fűszerlisztbe forgatom és forró olajban hirtelen kisütöm. 3. A s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt csülköt felszeleteljük, a burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és vastagabb szeletekre vágjuk. Egy tepsit kizsírozunk, vagy olajjal kikenünk, majd egy réteg felkarikázo...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. 2. A tepsit kikenjük a sertészsírral. 3. A sertéshúst 1,5x2 cm-es kockákra vágjuk, majd alaposan átmossuk. 4. A savanyú káposztát alapo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szeletelt sertéskarajt kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén megsózzuk. Forró olajban elősütjük, majd egy lábasba áttesszük. A visszamaradt zsírban üvegesre pirítjuk a kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű