1 1/2 kg sertésoldalas
4 db alma
8 db füge
1 db vöröshagyma
fokhagyma
köménymag
só, bors
babérlevél
krumpli
Az oldalast kuktában a fűszerekkel és annyi vízzel, hogy ellepje puhára főztem., majd feldaraboltam.
Egy tepsibe hasábra vágott krumplit, almát és fügét szórtam, megsóztam és egy kis olajjal összeforgattam, ráfektettem a feldarabolt sertésoldalast, meglocsoltam a főzőlevével, alufóliával letakartam addig, amíg a krumpli megpuhult, majd az alufóliát levéve, pirosra sütöttem.
Az alaposan megmosott krumplikat félbe vágom hosszába és a közepét kikaparom ide jön majd a töltelék a kikapart belsejét a kivajazott tepsibe rakom. A krumplit sós vízben előre meg...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA sertéscsülköt kuktában egy fej hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, őrölt köménnyel, majorannával, babérlevéllel és annyi vízzel, hogy ellepje előfőzöm. A krumplit hasábokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk,hagymát apróra, a gombát vékony szeletekre vágjuk. A lisztet sóval, borssal összekeverjük a húst beleforgatjuk. A forró olajon 2-3 percig pirítjuk...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA csülköt hagymával, fokhagymával, borssal, sóval, vegetával, babér levéllel puhára fözzük. A megfőtt csülköt kicsontozzuk és ugy kötjük össze, hogy a bőre legyen kifelé. Beletess...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű