1 1/2 kg sertésoldalas
4 db alma
8 db füge
1 db vöröshagyma
fokhagyma
köménymag
só, bors
babérlevél
krumpli
Az oldalast kuktában a fűszerekkel és annyi vízzel, hogy ellepje puhára főztem., majd feldaraboltam.
Egy tepsibe hasábra vágott krumplit, almát és fügét szórtam, megsóztam és egy kis olajjal összeforgattam, ráfektettem a feldarabolt sertésoldalast, meglocsoltam a főzőlevével, alufóliával letakartam addig, amíg a krumpli megpuhult, majd az alufóliát levéve, pirosra sütöttem.
A húst megtisztítjuk az inaktól, esetleges csontoktól. Sóval és tört színes borssal átdörzsöljük, beletesszük egy sütőzacskóba. Mellérakjuk a darabokra vágott hagymát, fokhagymát...
Elkészítési idő:A dagadót alaposan megtisztítjuk és felszúrjuk. 2 db tojást keményre főzünk, majd a héj eltávolítás után apróra vágjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk. A megmosott...
Elkészítési idő: