6 tojas,6 evokanal cukor,1 csomag vanilias cukor,6 pupozott evokanal liszt ,1 csomag sutopor, csipet so
Kemeny habba verjuk a tojasfeherjet egy edenybe,majd egy masikba a tojassargajat,cukorral,sutoporral es soval.A lisztet keverjuk bele a tojassargas talba,majd ezutan a habot keverjuk bele az egeszbe,ovatosan,hogy ne torjon ossze.
Tegyuk a masszat sutopapirral belelt tepsibe es sussuk meg 200 fokon , elomelegitett sutobe.
TIPP: Allitolag ha habkonnyu piskotat akarunk sutni akkor a felvert tojasfeherjebe keverjuk ovatosan a cukorral kevert tojassargajat ,nem forditva es ugy hogy ne torjuk ossze a habot .Ezutan kovetkezik a liszt bele.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk úgy, hogy rugalmas, nyújtható tésztát kapjunk. Ha nem akar összeállni,akkor még tegyünk hozzá 1 ek. tejfölt. 23×38 cm-es vajjal megkent tepsi hátá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsütőtök pürébe még melegen belekeverjük a glicint, a rost komplexet, a citrushéjakat és levet, a gyömbért és a kevés meleg vízben feloldott zselatint. Egy szögletes, 20 x 20 centi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortához először az édesburgonyát négyfelé vágjuk, 180 fokra előmelegített sütőben puhára sütjük, majd kikanalazzuk a húsát, és aprítóban pürésítjük. A kókuszolajat vízgőz föl...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütő bekapcsolása az első lépés. Semmi értelme később ezzel próbálkozni. Amíg a tésztát összeállítjuk, a sütő remélhetőleg eléri az ideális 180 °C-t. Az előzőleg jól lehűtött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű