Ket nagyobb csirkemell, 25 dkg.gomba, so, bors , olaj,fel hagyma ,petrezsejem, sajt.
A csirkemelleket szeleteljuk ,sozzuk ,borsozzuk,klopfoljuk.A hagymat olajban dinszteljuk,beletesszuk a gombat es petrezsejmet ,sozzuk borsozzuk ,megparoljuk.
A hus szeleteket egy tepsibe tesszuk, amibe elobb egy kis olajat ontottunk,meg kenjuk a szeleteket a gombaval es teszunk ra egy egy szelet sajtot is.Megsutjuk.
Alufolia alatt sutjuk 20 percig aztan levesszuk es addig sutjuk amig ra olvad a sajt es egy kicsit megpirul,
A heréket lmegmosom és letisztítom. A nagyobbakat ketté vágom. Hagyományos pörkölt-alapot készítek, ehhez a felkockázott hagymát és paprikát a zsíron megdinsztelem. Hozzáadom a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdőlap Recept kategóriák Recept feltöltés Cikkek Szakácsaink Blogok Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkemell baconbe tekerve Töltött cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat alaposan megtisztítom, a bőréről eltávolítom a tokokat és a szőröket. Ezt utóbbit a gázrózsánál leperzselem, alaposan megmosom. A tisztítás után fűszerezem mindké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű