20 DKG MARGARIN
4 DB TOJÁS
LISZT, SÓ, KIS KANÁL CUKOR,
SÜTŐPOR.
20 DKG DARÁLT HÚS
3 DB SÁRGA RÉPA
3 DB BURGONYA
1 DB TOJÁS A KENÉSHEZ
HÚS , APRÓRA VÁGOTT RÉPA ÉS A BURGONYA , MEGFŐZÖM ZSÍRJÁRA LESÜTVE PÖRKÖLT
A TÉSZTA , OLVASZTOTT MARGARIN , SÓ , TOJÁS SÜTŐPOR
ÉS ANNYI LISZT , AMENNYIVEL LÁGY TÉSZTA LESZ ,
EZT SZÉP NAGY KARIKÁKRA FELVÁGOM , ÉS A SARKÁBA A KANÁL TÖLTELÉKET BELE TESZEK , MEG KENEM TOJÁSSAL ÉS ÖSSZE HAJTOM , ÉS VILLÁVAL KI DISZÍTEM . PONT ELÉG LESZ A TÖLTELÉK A TÉSZTÁHOZ. FORRÓ SÜTŐBE MEG SÜTÖM
ENNEK A NEVE GÖDE , NEM TUDOM LEFORDÍTANI , MERT NEM ANGOL, DE MI APA KEDVENCÉNEK NEVEZZÜK.
JÓ ÉTVÁGYAT KI ELKÉSZÍTI.
MELEGEN HIDEGEN EGYARÁNT FINOM, ÉS CSOMAGOLHATÓ,
A dagasztógép táljába mérjük az összes szárazanyagot, azaz a liszteket, a keményítőket, a xantángumit, a guargumit, a sót, a cukrot, a szódabikarbónát és az élesztőt. Egy habverőve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 dl víz…összedagasztani én géppel de lehet kézzel… akkor jó ha elválik a dagasztó falától és egy gomboccá válik, ha szükséges lehet vizet adni hozzá, ez mindig liszt függő kétsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 óra kelesztés. formázás, sütés
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítetjük. Egy nagyobb üvegtálban alaposan elkeverjük a lisztet, a zabpelyhet, a sót, az élesztőt és a cukrot. Kisebb mélyedést készítünk a közepébe, ide öntjük a viz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű