Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Csoda pecsenye


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
1 kg csont nélküli szeletelt karaj
2 dl olaj
2 dl sör
1 dl tej
2 dl paradicsom lé
1 kanál ételízesítő

Reszelt sajt

Elkészítés:


Elkészítése: A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem. A következő öntetet teszem rá 2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej és paradicsomlé, egy kanál ételízesítő. Fóliával lefedem és készre sütöm. Amikor megsült, reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon. Nagyon finom omlós.

Csoda pecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csülök cipóban a la mami
Csülök cipóban a la mami

A megtisztított egész csülköt a fűszerekkel együtt meleg vízben feltesszük főni a kuktába, puhára főzzük, majd levében hagyjuk kihűlni. Miközben a csülök fő, összeállítjuk a tésztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Bakonyi sertésszelet galuskával
Bakonyi sertésszelet galuskával

Először a hagymát és a szalonnát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, széleit néhány helyen bevagdossuk, hogy sütés közben ne púposodjon föl a közepük. Sózzuk, és őr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Karajszelet minden jóval
Karajszelet minden jóval

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, majd kevés vajon elősütjük. A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk. A hússzeleteket tepsi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Zsebes karaj 1 - OK
Karaj - Zsebes karaj 1 - OK

1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. 2. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zseb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk