Szükségünk lesz:
4 szeletsertéstarja
1/2 db póréhagyma
2 ev. kanálmajonéz
2 ev. kanálkecsap
1 ev. kanálworchester szósz
8 dbkisebb csiperkegomba
só
bors
kedvenc fűszerkeverékünk (4 borsos, csípős, Country…)
Köret:
burgonyapüré
A sertéstarját kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel fűszerezzük.
A tepsi alját felkarikázott póréhagymával kibéleljük, rátesszük a fűszeres hússzeleteket.
A gombát felszeleteljük, megszórjuk vele a húst.
A majonézt, kecsapot és worchester szószt elkeverjük, egy kis olajat is adhatunk hozzá, meglocsoljuk vele a zöldséges hússzeleteket.
Lefedjük, és 180 fokon addig sütjük, amíg a hús meg nem puhul.
---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi -Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán...
Elkészítési idő: 80A körmöket hosszában kettévágtuk, a csülköket kb. 3 cmes karikára vágtuk, ill. fűrészeltük, majd alaposan megmostam a húsokat. A nagy vaslábosba tettem a zsírt, üvegesre pirított...
Elkészítési idő: 3 óraA hozzávalókat összedolgozzuk, majd gombócokat csinálunk. A fejes káposztát csíkokra vágjuk. A vöröshagymát fölvágjuk és megdinszteljük, adunk hozzá pirospaprikát. Ezután belerakj...
Elkészítési idő: 90