Szükségünk lesz:
4 szeletsertéstarja
1/2 db póréhagyma
2 ev. kanálmajonéz
2 ev. kanálkecsap
1 ev. kanálworchester szósz
8 dbkisebb csiperkegomba
só
bors
kedvenc fűszerkeverékünk (4 borsos, csípős, Country…)
Köret:
burgonyapüré
A sertéstarját kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel fűszerezzük.
A tepsi alját felkarikázott póréhagymával kibéleljük, rátesszük a fűszeres hússzeleteket.
A gombát felszeleteljük, megszórjuk vele a húst.
A majonézt, kecsapot és worchester szószt elkeverjük, egy kis olajat is adhatunk hozzá, meglocsoljuk vele a zöldséges hússzeleteket.
Lefedjük, és 180 fokon addig sütjük, amíg a hús meg nem puhul.
A töltelékhez vágd apróra a hagymát és a fokhagymát, kisebb darabokra a szalonnát, a gombát, és egy nagyobb késsel egy vágódeszkán aprítsd fel a diót. Mivel ezek a hozzávalók a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa húst szeleteljük kicsi kiklopfoljuk elkészitjük a lisztet // liszt .+só+bors+pirospaprika +átpréselt fokhagyma zsiradék a sütéshez minden szelet húst kicsit elősütjük...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűKülső réteg: A bulgurt lröntjük 4 dl forró vízzel, és 20 percig állni hagyjuk Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Töltelék: Vajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd kicsit megkaranel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű