Szeretnéd feldobni a húsos ételeket? Ez a recept neked szól! Nem túl fokhagymás, lágy és krémes, ajánlom mindenkinek!
Hozzávalók:
8 nagy gerezd fokhagyma
2 burgonya
2 teáskanálnyi vaj
0,5 dl tejföl
só, bors
friss rozmaring
A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűszerezzük, majd újra összekeverjük és friss rozmaringgal ízesítjük. Húsok mellé kínáljuk!
Az összes hozzávalót ropotgépben pürésítettem. Érdemes mindig annyit csinálni, amennyi elfogy. ha mégis marad, csatos, vagy csavaros üvegben tartsuk a hűtőben. Tökéletes sült krum...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű400 g egészben eltett hámozott olasz paradicsom csipetnyi só csipetnyi cukor (érett, jó paradicsomnál ez nem szükséges) A paradicsomot lecsöpögtetjük, finomra vágjuk. (A levéből jo...
Elkészítési idő: 15-20 perc Nehézség: Könnyűaz reszelt bundás húshoz... A húst felszeleteljük majd kiklopfoljuk fűszerezzük....a krumplit megpucoljuk és a zsemlemorzsába reszeljük a húst lisztbe a tojásba majd a reszelt kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítom és dinsztelem Beleöntöm a többi hozzávalót és felforralom. Turmixolom és átszűröm A Baconnaaisehez lepirítom a baconszalonnát, pici szójaszószt öntök rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű