Sima, kakaós piskóta.
Krém:
6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot. A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival. Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
Az élesztőt a langyos tejjel és cukorral felfuttatom. Amikor felfutott a többi hozzávalóval kelt tésztát gyúrok. Amikor begyúrtam fél órát kelesztem a tésztát, a kelesztés után vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sót és a tojást. A lisztet elkeverjük a sütőporral, amire ráöntjük a citromlevet és az egészet összekeverjük a vajas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, és alaposan kiverjük. 10 dkg zsírból és 5 dkg lisztből "rántást" készítünk. Felolvasztjuk a zsírt és csomómentesre keverjük benne a lisztet, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 dl tejjel, élesztővel kovászt készítünk. A porcukorral a tojássárgáját elkeverjük, hozzáadjuk a kovászhoz Majd a langyos vajat, a lisztet és annyi tejet amennyiben a sót felolvas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű