Sima, kakaós piskóta.
Krém:
6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot. A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival. Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
A tojásokat vedd ki a sütés megkezdése előtt legalább fél órával a hűtőből. Fontos, hogy ne hidegen kerüljenek a tésztába. Ha szobahőmérsékletűek, válaszd őket ketté, és tedd külön...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűTésztagyúrás - hozzávalóiból rugalmas állagú tésztát gyúrunk és 3 cipóra osztjuk, vékonyra nyújtva, egyenként lapokat sütünk belőlük (180C°-on 8-10 perc) Nem kell a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA keményítőt 4 k. cukorral 1 bögre tejjel simára keverjük. Maradék tejet felmelegítjük bele a csoki bele a csoki, forrás után bele a keményítős tejet. Majd ha kihűlt, vajat, mara...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA lisztet, a cukrot, a sütőport összekeverjük, a fahéjjal megszórjuk. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk a levét és a keverékhez adjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű