Sima, kakaós piskóta.
Krém:
6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot. A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival. Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
Ilyen sorrendben összekeverjük és kimagozott meggyel megszórjuk. Közép meleg sütőben 25-30 percig sütjük, kockásra vágva meghempergetjük vaníliás porcukorban.
Elkészítési idő:A tojás sárgáját elkeverjük a cukorral fehéredésig ,lassan bele keverünk 4 kanál vizet és a többi hozzá valókat utoljára pedig a -a tojások fehérjét felverjük a 4 kanál vizzel...
Elkészítési idő: 30A tojást habosra keverem a cukrokkal, hozzáöntöm az olajat és joghurtot, majd kanalanként beleszitálom a szódabikarbónával elvegyített lisztet és a kakaóport. (Most a tésztát 2-be...
Elkészítési idő: 1 óra