Hozzávalók:
20 dkg liszt,
15 dkg cukor,
2,5 dl langyos tej,
1 sütőpor(Én nem tettem bele az egészet.)
1 dl étolaj,
1 e.kanál őrölt fahéj
2 kiskanál mézeskalács fűszer,
1 e.kanál kakaópor
2 e.kanál lekvár(igen,a tésztába is.)
Én még tettem bele egy kevés mazsolát.És a liszt egy részét csokipudinggal helyettesítettem,hogy csokisabb legyen.
A tészta eléggé folyós, ez ne ijesszen meg senkit.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tettem, és ami nagyon fontos:előmelegített sütőben sütöttem meg.
A kész süti tetejére baracklekvárt kentem,és erre olvasztott csokit csurgattam.
Szerintem nagyon finom lett.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztalapokat 3-3 négyzetre vágjuk, majd éles késsel keresztben és hosszában átlósan behasítjuk, de...
Elkészítési idő:A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját habosra keverjük a cukorral, az olajjal és a langyos vízzel. A lisztet elkev...
Elkészítési idő: 1 óra1. Az első réteg elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük, és egy magas peremű edénybe tömködjük. Jól lelapítjuk, mivel nem sütjük meg, és meg kell, hogy tartsa a töltelékeket....
Elkészítési idő:A darált kekszet elvegyítjük a kakaóporral, fahéjjal és annyi sűrített tejjel összegyúrjuk, hogy ragacsos, de masszív, formázható masszát kapjunk. Kis golyókat formázunk belőle, f...
Elkészítési idő: