2 vaníliás pudingpor
8 dl tej
6 evőkanál cukor
6 dl habtejszín
10 dkg kakaós keksz
10 dkg vaníliás keksz
8 evőkanál cappucinó
A pudinghoz hozzáadjuk a cukrot, felöntjük a tejjel és a megszokott módon megfőzzük. Kevesebb tejet használunk hozzá, így még vaníliásabb lesz az íze. Közben felverjük a habot. A pudingot kihűtjük és összekeverjük a habbal. A felét egy sütőformába öntjük. A csokoládés kekszet darabokra törjük és meglocsoljuk a cappucinóval, majd ráhalmozzuk a krémre. Így megpuhul és nagyon finom lesz. A maradék krémet is ráhalmozzuk. A vaníliás kekszet összetörjük és megszórjuk vele a süteményt, hűtőbe tesszük és hidegen tálaljuk.
Tészta A tésztához összekeverjük a szitált lisztet, a sót, a cukrot, a szódabikarbónát és a citromhéjat. A margarint elmorzsoljuk benne, és a tojások sárgájával összegyúrjuk. Igye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A vajból 4 dkg-ot a mikró közepes fokozatán megolvasztjuk, félrerakjuk hűlni, a sütőt 175 fokra előmelegítjük. 2.Az egész tojásokat a cukorral a kézimixer legnagyobb fokozatán h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot a szokásos módon megfőzöm. Kalácsdarabokat teszek a jénai aljára, mindegyiket megkenem egy kis lekvárral, erre jön egy sor puding, ismét lekváros kalács, majd puding zár...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd miután elolvadt a cukor, hozzáadjuk a mákot. A citrom levét kifacsarjuk, a héját lereszeljük, és ezt is hozzáadjuk a masszához. A to...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű