1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje. Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ropogós finomság, mindenki szereti! Ha unod a megszokott köreteket, ezt érdemes megsütnöd!
-a vizet vagy alaplevet feltesszük forrni amikor már felforrt -a bulgurt leöntjük a forró folyadékkal majd -fóliával lezárjuk és hagyjuk 20 percet pihenni majd sózzuk...
Elkészítési idő: 30A chilipaprikát apró kockákra vágjuk. Ha nem szeretjük nagyon erősen, aprítás előtt távolítsuk el az ereket és magokat. A petrezselymet finomra vágjuk. A leszűrt, kihűtö...
Elkészítési idő:Magas falú edényben az olajat felforrósítjuk , benne a rizst megforgatjuk és felöntjük a felforralt sós vízzel , majd 1 percig forraljuk. Rászórjuk a borsót és fedő alatt a lehető...
Elkészítési idő: