Családireceptkönyv.hu

Zöldséges marharagú,


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg csont nélküli marhahús
1 nagy hagyma
3 gerezd fokhagyma
20 dkg megtisztított répa
30 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
3 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olaj

Elkészítés:


A hagymát kevés olajon megdinszteljük, közben a húst is felkockázzuk és hozzáadjuk. Felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni. Közben a répát és a burgonyát felszeleteljük és mikor a hús már félig megfőtt hozzáadjuk. A paradicsomot összeturmixoljuk és hozzáadjuk a paradicsomszószt és a fokhagymát, felöntjük vele. Megszórjuk a fűszerekkel és hagyjuk főni. Nem kell túlfőzni, hogy szaftos maradjon.

Zöldséges marharagú,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csángó gulyás
Csángó gulyás

1. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és egy lábasban, az olajon üvegesre sütjük. A húst 2 centis kockákra vágjuk, a hagymára rakjuk, kevergetve fehéredésig pirítjuk. A pir...

Elkészítési idő: 2 h
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Bolognai ragu (eredeti olasz)
Bolognai ragu (eredeti olasz)

Egy vastag falú és aljú vas vagy kerámiadeényben felolvasztom a felkockákott szalonnát, a kisült töpörtyűket kiveszem és finomra aprítom. Az olajat, vagy a vajat hozzákeverem, átfo...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Borjúbecsinált (Blanquette de veau)
Borjúbecsinált (Blanquette de veau)

A húst kockázzuk fel, vajon pirítsuk meg, hogy egy kis színt kapjon és sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a felkarikázott répát, és dinszteljük együtt a hús...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borjúbecsinált (Blanquette de veau)
Borjúbecsinált (Blanquette de veau)

A húst kockázzuk fel, vajon pirítsuk meg, hogy egy kis színt kapjon és sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a felkarikázott répát, és dinszteljük együtt a hús...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk