70 dkg csont nélküli marhahús
1 nagy hagyma
3 gerezd fokhagyma
20 dkg megtisztított répa
30 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
3 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olaj
A hagymát kevés olajon megdinszteljük, közben a húst is felkockázzuk és hozzáadjuk. Felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni. Közben a répát és a burgonyát felszeleteljük és mikor a hús már félig megfőtt hozzáadjuk. A paradicsomot összeturmixoljuk és hozzáadjuk a paradicsomszószt és a fokhagymát, felöntjük vele. Megszórjuk a fűszerekkel és hagyjuk főni. Nem kell túlfőzni, hogy szaftos maradjon.
1. Személyenként fél vöröshagymát apróra vágunk, zsírban megpároljuk és hozzátesszük a metéltre vágott húst. 2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük kevés apróra vágott pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szalonnáról vágd le a bőrét, majd kockázd fel. Lobogó vízben főzd 10percig, bőrével együtt. Szűrd le és tedd félre. Vegyél elő egy olyan edényt, ami később mehet a sütőbe is...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes♥ A húsgombóchoz a hozzávalókat összekeverjük, kis időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérhessenek. A masszából diónyi gombócokat formálunk, majd forró, bő olajban kisüt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tatár bifsztekhez legelső lépésben készítsd elő a húst. Tisztítsd meg a hártyáitól, és daráld le kétszer.Tedd a húst egy nagyobb tálba, add hozzá a nyers tojássárgáját, a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű