50 dkg főtt burgonya
50 dkg darált hús
5 dkg császárszalonna
1 nagy fej vöröshagyma
2 közepes méretű ecetes uborka
2 tojás
1 dl tej
4-5 ek. liszt
Só, bors,
A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom. Az egészet összekeverem a tejjel, a felvert tojással és a fűszerekkel.
Annyi lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom. Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm. Bármilyen saláta illik hozzá.
A húst kikloffoljuk, sózzuk Krumplit megfőzzük sós vízben,összetörjük zsiradékon hagymát pirítunk, és ráöntjük a krumplira, a saláta káposztából, készült, ízesítésekkel A húst...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A húst és a szalonnát felkockázzuk. A hagymát félfőre vágjuk. Egy tepsibe vagy jénaiba szórjuk a szalonnát, majd erre a hagymát. --A húst kevés lisztben megforgatjuk, majd a hag...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesÖsszekeverjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a hus szeleteket. Jó ha egy éjszakát pácoljuk a husokat de mindenképpen pár orával az elkészités elött. . Természetesen ha van kertb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megmossuk a húst, szárazra töröljük, majd 1,5 cm széles csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát szintén felcsíkozzuk, majd olajon kissé megpirítjuk. 3. Rádobjuk az apróra vágott hagym...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű