Alap : 2 cs gesztenyemassza, 25 dkg darált háztartási keksz, rum vagy rumaroma, ízlés szerint, 15 dkg porcukor - ezeket kevés tejjel jól összekeverjük / gyúrjuk / ! Ajánlatos fokozatosan adagolni a tejet, nehogy túl lágy legyen kb. 1 dl .
Krém : 9 dl tej, 3 cs. vaníliás pudingpor, 20 dkg porcukor, - ezeket felfőzzük, majd ha kihűlt 25 dkg margarinnal kikeverjük.
Tetejére: 3 dl Hullala ( növényi alapú tejszín)
Összeállitás : A gesztenyés masszát / alap / egyenletesen egy tepsi aljára nyomkodjuk. A krém egyik felét rákenjük. Rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész / vigyázzunk nehogy túlságosan megszívja magát /. A krém másik felét rákenjük. Végül a tetejére 3 dl kemény habbá vert hullalát teszünk, és egyenletesen rákenjük, végül ízlés szerint csokoládét reszelünk rá. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Tepsi méret 20 x 30 cm - es.
A rizst feltesszük főni a vízben. Amikor beszívta az összes vizet, akkor dobjuk rá a margarint, és felöntjük a tejjel. Teszünk bele ízlés szerint cukrot és vaníliás cukrot. Néha me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180°C-ra, a formákat kibéleljük papírral. A banánokat villával összetörjük. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a kakaót és a fahéjat. A tojást elkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karikára vágott kiflikből egy sort a kivajazott tűzálló tálba rakunk. A meleg tejben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, a megmosott mazsolát, a vaníliás cukrot. Amikor m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat egy lábosba tesszük és összeolvaszzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű