menu

Családireceptkönyv.hu

ISLER 1


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg liszt
30 dkg zsír
25 dkg cukor
4 tojás
2 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor

Elkészítés:


Összegyúrjátok, kinyújtjátok, kiszurkáljátok, és mehet is az előmelegített sütőbe. ;) Nekem tényleg mindig nagyon puha a töltés után, általában házi lekvárt teszek bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dobos Anna
Bejgli kelesztés nélkül
Bejgli kelesztés nélkül

Előre elkészítjük a tölteléket. A mákhoz vagy a dióhoz hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, összekeverjük pici tejjel, és ezzel az összeállítással már is meg lehet tölteni (én...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Éva
Bejgli
Bejgli

A tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. Ha kell víz mennyiségét minden esetben a liszt minősége határozza meg!...

Elkészítési idő: 1éjszaka+sütés
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Gyümölcsös túrós
Gyümölcsös túrós

A zabfalatokat összetörtem, majd hozzá öntöttem 10 dkg olvasztott vajat, és összekevertem. 30 dkg fagyasztott gyümölcsöt 8 kk. cukorral sűrűre főztem, turmixoltam, majd 1 cs zsela...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kürtös kalács muffin (Rupáner)
Kürtös kalács muffin (Rupáner)

1. A cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzákeverjük az olajat, ezután a lisztet, sütőport, végül a tejet. 2. Muffin kapszlikkal bélelt muffin formá/kba kanalazzuk a tész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk