Családireceptkönyv.hu

ISLER 1


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg liszt
30 dkg zsír
25 dkg cukor
4 tojás
2 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor

Elkészítés:


Összegyúrjátok, kinyújtjátok, kiszurkáljátok, és mehet is az előmelegített sütőbe. ;) Nekem tényleg mindig nagyon puha a töltés után, általában házi lekvárt teszek bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Túrós zserbó
Túrós zserbó

A liszthez hozzákeverjük a porcukrot a csipetnyi sót, a sütőport és a szódabikarbónát, majd elmorzsoljuk benne a margarint, hozzáadjuk az egész tojást és a tojássárgáját, valamint...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Fánk - Amerikai fánk 2 - OK
Fánk - Amerikai fánk 2 - OK

1. A sütőt elő kell melegíteni 160-165 fokra. 2. Össze kell keverni a lisztet, cukrot, sütőport. 3. Ehhez kell adni a felvert tojást, olajat, tejet. 4. Az egészet csomó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Kigyórétes
Kigyórétes

Langyos tejben, cukorral felfuttatjuk az élesztőt. Addig a többi hozzávalót kelesztőtálba mérjük, hozzáöntjük a megkelt élesztőt és a maradék meleg tejet és rugalmas tésztává dagas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mária
Kinder Pingui házilag
Kinder Pingui házilag

A tészta hozzávalóiból 1 lapot sütünk, és vágunk ketté, 2 vékony lapot kapunk. Ehhez a tojások sárgáit keverjük fehéredésig a cukorral, aromával. A fehérjéből kemény, de ne túl kem...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk