30 dkg édesburgonya
25 dkg cukkini
1 nagyobb fej vöröshagyma
4 dkg nyílgyökér liszt
20 dkg Totu krém extra
4 tojás
2 dkg folyékony kókuszolaj
2-3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál finomra vágott zöld petrezselyem
2 evőkanál finomra vágott újhagyma zöldje (vagy snidling)
törött bors
só
a kenéshez:
diónyi kókuszolaj
Az édesburgonyát, a cukkinit és a hagymát kislyukú reszelővel lereszeljük. (én konyhai mandolint használtam.) Összeforgatjuk a liszttel. A Totu krém extrát összekeverjük a tojással és a kókuszolajjal. Hozzáforgatjuk a zöldségekhez. Fűszerezzük a sóval, a törött borssal, az összezúzott fokhagymával, a zöld petrezselyemmel és az újhagyma zöldjével. Kókuszolajjal kikent 20 x 20 centis tepsiben, 175 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt megsütjük.
Szedd rózsákra a karfiolt egy üveg tálba. Öntözd meg egy kis olíva olajjal és sózd meg. Tedd sütőbe és süsd fél puhára. Készítsd el a szószt: 1 evőkanál chili szószt, olvasztott...
Elkészítési idő:Vizet, lisztet, sót és tojást összegyúrom, hogy laza állagú legyen, majd forró sós vízbe beleszaggatom, akkor készül el ha az összes feljön a víz tetejére.
Elkészítési idő:A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...
Elkészítési idő: