Családireceptkönyv.hu

Füstölt makréla mártogatós


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


egy konzerv füstölt makrélát az olajával együtt beleborítottam egy magas falú edénybe, öntöttem rá kb. 0,5-0,75 dl natúr paradicsomlevet, facsartam rá kb. fél evőkanál citromlevet, tekertem rá frissen őrölt borsot és chilit ízlés szerint, és botmixerrel fél perc alatt ilyen szép krémesre varázsoltam.

Trükkök, tippek, praktikák:


Posta Reni

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kapormártás
Kapormártás

A kaprot egy kis vízben puhára főzzük, majd a vizet leöntjük róla s a kaprot világos rántásba keverjük. Azután húslevessel vagy vízzel feleresztjük, sóval meg cukorral ízesítve fel...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: henimokus
Főzött majonéz
Főzött majonéz

A tojások sárgáját, a felaprított vajat, a sót, a mézet, a citromlevet és a mustárt egy hőálló tálba tesszük és vízgőz felett kevergetve addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. (Ha kic...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Tzatziki mártogatós
Tzatziki mártogatós

1. A joghurtot sóval, borssal, mentával elkeverjük, majd belereszeljük a fokhagymát és az uborkát, aminek kivágtuk a vizes részét a közepén. 2. Összekeverjük, és betesszük a hűt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk