egy konzerv füstölt makrélát az olajával együtt beleborítottam egy magas falú edénybe, öntöttem rá kb. 0,5-0,75 dl natúr paradicsomlevet, facsartam rá kb. fél evőkanál citromlevet, tekertem rá frissen őrölt borsot és chilit ízlés szerint, és botmixerrel fél perc alatt ilyen szép krémesre varázsoltam.
Posta Reni
A hagymát megpucolni, majd félbevágni és vékonyan felszeletelni. Egy serpenyőbe elkezdeni felmelegíteni a mézet, majd amikor már jó folyós, hozzáadni a cukrot és együtt karamellizá...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűAz apróra vágott borjú- és marhacsontot, a kis kockára vágott vegyes zöldséget, hagymát, fokhagymát, zellert, gombaszárat, babérlevelet, egész borsot, kizsírozott tepsiben, forró s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVízgőzhöz előkészítünk egy lábast, vizet engedünk bele, és egy tálat teszünk fölé. Rögtön, még hidegen beletesszük a tojássárgákat a hideg víz fölött, hozzáöntjük az összes vizet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZöld fűszerekkel Ha kaporral, petrezselyemlevéllel vagy turbolyával gazdagítja a fehér mártást, tegyen a besamelhez kb. 1 evőkanálnyi tejszínt is. Ez lágyítja az ízeket, és kiemel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű