2 tojássárga
8 dkg porcukor
2 szelet csoki
3 dl tejszín
Két tojássárgáját elkeverünk 8 dkg porcukorral, 2 szelet puhított csokoládéval. Hígítjuk 3 dl tejjel, és folytonos keverés közben kis lángon vagy gőz fölött sűrűre főzzük. Hidegen is, melegen is használhatjuk.
A hagymát felaprítom és dinsztelem Beleöntöm a többi hozzávalót és felforralom. Turmixolom és átszűröm A Baconnaaisehez lepirítom a baconszalonnát, pici szójaszószt öntök rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. Tisztítsd meg a zellert, és vágd fel kisebb darabokra. 2. Egy lábosba tedd bele a vajat, olvaszd fel, majd add hozzá az előkészített zellert. Sózd és borsozd. Pirítsd meg. Pir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget alaposan megtisztítunk, majd kisebb darabokra vágunk. Késes aprítóban vagy botmixerrel jól összeaprítjuk. Lemérjük és kg-onként 20 dkg sót adunk hozzá. Nálam 1,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű