2 tojássárga
8 dkg porcukor
2 szelet csoki
3 dl tejszín
Két tojássárgáját elkeverünk 8 dkg porcukorral, 2 szelet puhított csokoládéval. Hígítjuk 3 dl tejjel, és folytonos keverés közben kis lángon vagy gőz fölött sűrűre főzzük. Hidegen is, melegen is használhatjuk.
A hagymát és a paprikát kevés olajon dinsztelni kezdem. Amikor már fonnyad, rádobom a paradicsomokat, és botmixerrel segítek nekik szétzúzódni. Fűszerezem, sózom, cukrozom. És c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tapadásmentes serpenyőben a fokhagymát 1 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk. Hozzáöntjük a paradicsomot, elkeverjük benne a fűszernövényeket és a nyírfacukrot. Sűrű keverget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt egy vastag aljú, vizezett lábosban feltesszük forrni. Közben egy habverővel a tojássárgákat a cukorral, a sóval és a vanília kikapart magjával elkeverjük. A vaníliarud...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű