1,5 dl paradicsompüré
3 ek olivaolaj
1 csipet só
1 csipet bazsalikom
1 csipet oregano
1 csipet fokhagymapor
összekeverni
Az olajon aranysárgára pírítjuk a hagymát. Hozzáadjuka pürét és kétszer annyi vízzel felöntjük. Fűszerekkel ízesítve 3-4 percig forraljuk.
Elkészítési idő:A keményítőt, a cukrot és a kakaóport kikeverjük kb. 150 ml tejjel, majd ezt hozzáöntjük a melegedő tejhez, végül forrásig hevítjük. Ekkor levesszük a tűzről és kevergetés mellett...
Elkészítési idő:Egy kisebb serpenyőben kezdjük el melegíteni a cukron (közepes tűzön), vízzel és a vanília rúddal. Ha felforr, vegyük le a tűzről, várjunk míg kihűl. Ezt követően mehet hozzá az ar...
Elkészítési idő:Igazából rém egyszerű: egy nagy lábasba beleöntöm az összes almalevet, alágyújtok, hozzáadom a barnacukrot és a fahéjat, és kevergetem amíg a cukor el nem olvad. Ekkor már magára l...
Elkészítési idő: