menu

Családireceptkönyv.hu

Tavaszi töltött dagadó (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:


1 felszúrt dagadó
2 evőkanál zsír
törött bors


a töltelékhez:
1 vöröshagyma
1 répa
1 bébi cukkini
20 dkg spenót
2 tojás
1 csapott evőkanál Nocarb rostmix
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
törött bors

Elkészítés:


A dagadót kívül belül sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a töltelékkel, amihez az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát és cukkinit, valamint a laskára vágott spenótot. Ízesítjük sóval, törött borssal, összezúzott fokhagymával. Ha a zöldséget levet eresztettek a tűzről lehúzva hozzáadjuk a rostmixet és a villával felvert tojásokat. A dagadó nyílását összetűzzük. Tűzálló tálba tesszük. Alá kevés vizet öntünk, Tetejét forró zsírral meglocsoljuk, majd fóliával lefedve 175 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva, a hőmérsékletet 220 fokra emelve még annyi ideig amíg a hús szépen mindenütt megpirul.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/04/tavaszi-toltott-dagado-paleo.html

Tavaszi töltött dagadó (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Lapocka - Székelykáposzta
Lapocka - Székelykáposzta

1. A csíkokra vágott császárhúst megpirítjuk, a zsírján megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és zöldpaprikát. 2. Hozzáadjuk a felkockázott, kicsontozott csülköt és a lapockát a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Ötfűszeres császárhús
Ötfűszeres császárhús

Az ötfűszeres császárhús elkészítéséhez a gyömbért vékony szeletekre, a póréhagymát pedig srégen 1,5 cm-es darabokra vágjuk. A gyömbérszeleteket két adagra osztjuk, egy tányérba ös...

Elkészítési idő: 2,30 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fasírt „TF” módra
Fasírt „TF” módra

o Az apróra vágott vöröshagymát és a szétzúzott fokhagymát kevés olajon meg kell dinsztelni. o A zsemléket forró vízben meg kell áztatni. (Szétáztatni nem szabad őket, hanem amin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Szárazbab főzelék fasírttal és füstölt körömmel
Szárazbab főzelék fasírttal és füstölt körömmel

A babot előző este beáztatjuk, és a körmöt is vízben előfőzzük. Másnap ennek a főzőlevébe tesszük fel a leszűrt babot. A körmöt friss vízzel felengedjük, és puhára főzzük. A babot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk