Családireceptkönyv.hu

Tavaszi töltött dagadó (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:


1 felszúrt dagadó
2 evőkanál zsír
törött bors


a töltelékhez:
1 vöröshagyma
1 répa
1 bébi cukkini
20 dkg spenót
2 tojás
1 csapott evőkanál Nocarb rostmix
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
törött bors

Elkészítés:


A dagadót kívül belül sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a töltelékkel, amihez az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát és cukkinit, valamint a laskára vágott spenótot. Ízesítjük sóval, törött borssal, összezúzott fokhagymával. Ha a zöldséget levet eresztettek a tűzről lehúzva hozzáadjuk a rostmixet és a villával felvert tojásokat. A dagadó nyílását összetűzzük. Tűzálló tálba tesszük. Alá kevés vizet öntünk, Tetejét forró zsírral meglocsoljuk, majd fóliával lefedve 175 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva, a hőmérsékletet 220 fokra emelve még annyi ideig amíg a hús szépen mindenütt megpirul.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tavaszi töltött dagadó (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombás rakott hus
Gombás rakott hus

Egy torta formát kibélelünk baconszeletekkel úgy, hogy kétoldalt kilógjon a szalonna. Három szelet karajt kiveregetünk, sózzuk, majd lisztbe, két felvert tojásba és reszelt sajtba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Borzaska fűszeres rizzsel
Borzaska fűszeres rizzsel

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Borsos tokány
Borsos tokány

A tokányok alapja a szalonna, amit kockára vágva kisütünk. Minden, ami ezek után következik, változhat, kivéve ezt. A kisült szalonnához adjuk a kockára vágott hagymát is,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anya-mami
Hagymás-szalonnás tokány
Hagymás-szalonnás tokány

1.A füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk egy kevés olajon (így kevésbé lesz füstös a konyha), beletesszük a vékony karikára vágott hagymákat, és azt is átpirítjuk. 2.Szórjuk borssa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk