4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
2 db hegyes erős paprika
1 kk chili pehely
2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
20 dkg kolozsvári szalonna
só
1 mk grill fűszer
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.
A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.
A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Az almát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy kevés citromlevet és őrölt fahéjat keverünk hozzá. Cukor nélkül is készíthetjük. A reszelt sajtból, tejfölből, tojásból, kevés lisztb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. 2. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. 3. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. 4. A kipirított szalonná...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukkini felét, a gombát, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, összedaraboljuk, és egy késes robotgépben finomra aprítjuk. Tálba tesszük a darált hússal, hozzáütjük a tojásoka...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA sertéslapockát és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolvas...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes