Családireceptkönyv.hu

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
2 db hegyes erős paprika
1 kk chili pehely
2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
20 dkg kolozsvári szalonna

1 mk grill fűszer
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj

Elkészítés:


A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.
A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.
A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lusta háziasszony töltött húsa
Lusta háziasszony töltött húsa

A tarját ki kikloffoljuk majd gyorsan mind két oldalát átsütjük. Tepsibe rakjuk. Elkészítjük a tölteléknek valót. A tojást villával össze törjük, a a májjat elkaparjuk, a petrezs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...

Elkészítési idő: kb 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar SOMOGYI FELVÁGOTT HÁZILAG
SOMOGYI FELVÁGOTT HÁZILAG

A szalonnát 2×2 centis kockákra vágom és 2-3 percre lobogó forró vízbe teszem. Onnét kivéve szűrőkanállal leszűröm és hagyom kihűlni. A húst aprólyukú tárcsán ledarálom, majd össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk