Egy tyúk (kb: 1,5 kg))
1 nagy vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
10-15 szem bors
Kb: 3 nagyobb sárgarépa, 3 fehérrépa, 1/2 zeller, 1/2 karalábé, kevés karfiol, 1 levél kelkáposzta
Kb:1 cm gyömbér
csapott teáskanál sáfrányos szeklice
fél szárított paprika (csemege)
1 db zoldpaprika
1 db paradicsom
Só
Petrezselyem
Hideg vízbe feltesszük a húst. Rakunk bele sót, vöröshagymát,és fokhagymát. Ha felforrt a habját leszedjük, és bele rakjuk a többi hozzá valot, és lassan, csak gyöngyözve fedő nélkül készre fözzük. Ovatosan, merőkanalanként leszürjük.
link
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. Kevés olíva olajon megdinszteljük. A répát és a zellert falatnyi kockára vágjuk, majd a borsóval...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1.) A finomra vágott vöröshagymát az olaj felében lepirítjuk. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk, és kis kockákra vágtunk. Megsózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Az előzetesen felaprított, leforrázott, majd leöblített csontokat tedd egy mély lábasba, adj hozzá sót, szemesborsot, a meghámozott hagymát, s 2,5 liter hideg vízzel te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű