Tészta:
10 g élesztő
50 g tej
1 cs méz
120 g darált mandula
50 g köles-liszt
50 g rizsliszt
15 g durumliszt
15 g teljeskiőrlésű tönköly liszt
1 ek útifűmaghéj
1 cs só
1 ek 4x-es édes
130 g vaj
2 tojás sárgája
Töltelék:
200 g darált mák
2-3 ek 4x-es édes
vanília paszta
1 mk fahéj
1 db narancs héj és lé
1 db citromlé és héj
áfonya lekvár, + aszaltáfonya
csoki máz
Hámozzuk, apróra vágjuk és megszórjuk fahéjjal az almát. Tálban összekeverjük az olvasztott vajat a darával, a tejjel, a cukorral, a tojásokkal és csipet sóval. Hozzáadjuk az almát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZuerst die Schoko-Butterkekse sehr fein zerbröseln (zum Beispiel in der Küchenmaschine, alter Die Butter langsam schmelzen und in einer Schüssel gründlich mit den zuvor zerbröselt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta tésztája A tojásokat a cukorral együtt felverjük, lassan belekeverjük az olajat, hozzáadjuk a kakaót, a sütőporos lisztet. Elkeverjük, és kivajazott, kilisztezett...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóiból lágy, de nem ragadós tésztát gyúrunk, majd három részre osztjuk. A lapokat egyenként kinyújtjuk egy 20*30 cm-es téglalappá, majd egyenként megsütjük a tepsi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Nehéz