40 dkg liszt
240 ml langyos víz
10 g élsztő
3 ek olivaolaj
1 tk só
A kovász hozzávalóit összekeverjük (galuska állagúnak kell lennie) , lefedjük majd minimum 5 órán át pihenni hagyjuk. Legjobb ha egész éjszaka pihen. A letelt idő után hozzáadj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt feloldjuk 200 ml langyos vízben, hozzákeverjük a cukrot is. A lisztet, a sót és az olajat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, majd a maradék vizet és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA krumplit megpucoljuk es kockara meteljuk , majd sos vizben puhara fozzuk ,. Kozben kifozzuk a tesztat Majdha ezekkel kesz vagyunk akkor a 2 fej hagymat aprora vagjuk es lepirit...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrom és dagasztom, majd 30 percet kelesztem. Amikor megkelt a tésztát tepsi nagyságűra nyújtom, és beleteszem a tepsibe, hosszanti irányban felcsikozom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű