Hozzávalók: 1 bögre finomliszt
0.7 dl víz (1/3 bögre meleg víz)
1 ek napraforgó olaj
1 kávéskanál instant élesztő (púpozott)
0.5 ek méz
1 kávéskanál só
1 kávéskanál fokhagymapor,
A vízből, cukorból élesztőből, kovászt készítünk. Az összes hozzávalót összekeverjük majd egy kicsit gyúrjuk( liszt még mehet hozzá) A tetején fokhagymás-tejföl, csirkemell, lilahagyma, paradicsom, kukorica és sajt van.
Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos tejbe, elkeverjük a cukorral és felfuttatjuk, a lisztet kimérjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót a felfuttatott élesztővel együtt, majd alaposan...
Elkészítési idő:Elkészítése: A vajat a tojássárgájával, a tejföllel és a sóval kikavarjuk. A lisztet a sütőport és a reszelt sajtot is hozzáadjuk, meggyúrjuk a tésztát. Majd becsomagoljuk fóliá...
Elkészítési idő:A püréhez: kockázz fel egy közepes méretű édesburit, és enyhén sós vízben főzd puhára, kb 10 perc alatt. Szedd át a turmixgépbe, és öntsd fel kb 1 csésze (250ml) főzővízzel. Turmix...
Elkészítési idő: