1/2 csirkemell filé
só, bors
szójaszósz
3 tojás
10 dkg kukorica liszt
5 dkg darált dió
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen
Elkészítés:
A filéket csíkokra vágjuk. A sóból, borsból, szójaszószból pácot készítünk, és egy éjszakán át ebben pácoljuk a filéket.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzá keverjük, a kukorica lisztet, a diót, és egy kevés sót. Ebbe a keverékbe mártjuk a hús szeleteket, és teflon serpenyőben kevés olajon ropogósra sütjük.
Párolt zöldséggel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tisztítsd meg a csirkemájat. Vágd le róla a szívet ha azzal együtt van, az inas-eres részeket, és vágd ketté olyan darabokra, amik természetesen adják magukat a csirkemájból. Terí...
Elkészítési idő: 10+15 Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy lábast előveszem, amiben elfér a kacsa. A kacsáról levagdosom a durvább kövér részeket, hogy ne legyen nagyon zsíros. Megmosom. Bedörzsölöm sóval alaposan, kívül belül. Majo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magyaros fűszerkeverékhez: 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, 1 kávéskanál őrölt magyarbors, 3 gerezd fokhagyma, 1/2 kávéskanál kurkuma, 1/2 kávéskanál gyömbér, 1 kávéskaná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű