Hozzávaló: 50dkg liszt
10 dkg cukor
25 dkg margarin
1 citrom reszelt héja
2 kk sütöpor
5 tojás sárgája
2 ek tejföl
Töltelék: 5 tojás fehérje(hab)
40dkg porcukor
30 dkg darált dió
ezt a tölteléket összekeverni
a kosárka formákhoz a tésztát elöször is 5 mm-re nyújtom, kiszaggatom, kibélelem vele a formát, majd a formába elöször egy kávéskanál baracklekvárt (de más is jó) erre egy kávéskanál tölteléket teszek majd erre egy fél szem diót teszek, 180 fokon kb 20-30 percet sütöttem.
Az almát lereszeljük. A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az almát és a fahéjat. Belekeverjük az olajat is. A lisztet, a sütőport és a darált diót össz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA margarint keverjük ki a cukorral, a vaníliás cukorral, az egész tojásokkal, és az olvasztott mézzel. Ezután keverjük hozzá a tejet, majd szitáljuk hozzá a sütőporral összekevert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat és a cukrot habosra keverjük a mixerrel. Hozzáöntjük az olajat, majd fakanállal hozzákeverjük a kakaós lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkézi mixerrel a túró+ porcukrot összekeverjük -fokozatosan bel a tejet +olajat -ezután már kézzel dolgozzuk bele a sütőporos lisztet+ pici sót -enyhén liszteztt felületen kinyúj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes