Tészta:10 dkg porcukor, 15 dkg margarin, 2 tojás habosra keverni lassan hozzákeverni, 40 dkg liszt, 1/2 sütőpor. Krém: alul keksztekercs massza ( teáskanálnyi,de el is hagyható) 3 dl tej, 3 kanál cukor '1tejszínpuding, megfőzni, ha kihűlt ,1 margarin, 20 dkg porcukorral kihabosítani: Hab: 4 tojásfehérje, 30 dkg kristálycukor , gőz fölött felverni:
A mazsolát beáztatjuk a rumba. A tojásfehérjét habbá verjük, és galuskákat szaggatunk belőle a felforralt tejbe. A sárgáját kevés cukorral kikeverve hozzáadjuk a tejhez a gesztenyé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a gyümölcsöt kell előkészíteni, mazsolát beáztatni, sárgabarackot és mandulát felvágni apró darabokra. Egy nagy tálba a lisztből egy-két kanálnyit a yümölccsel összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aprósüteményeket dobd aprítógépbe, és aprítsd morzsásra! Add hozzá a krémsajtot, és dolgozd össze azzal is. Az így kapott mixből gyúrj golyókat. A golyókat helyezd sütőpapírral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól össze kell gyúrni,ami kicsit sokáig fog tartani, és tapadni is fog a tál falához, de ez a méztől van. Én pihentettem egy éjszakát, 3-5 mm vastagságúra nyújtjuk.
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Könnyű