1. réteg:
- 40 dkg darált háztartási keksz
- 2 evőkanál holland kakaópor
- 5 dkg Rama
- 5 dkg porcukor
- 1 dl tej
A tejet picit meglangyosítjuk, feloldjuk benne a vajat, majd kekszes porcukorral összegyúrjuk. Ha szükséges akkor még tejet adok hozzá, míg linzertészta-szerű nem lesz. 20×40 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, és abba nyújtjuk bele. Mondjuk egy pohár segítségével, mivel a nyújtófa túl széles hozzá.
2. réteg:
- 25 dkg túró
- 2 dl habtejszín
- ízlés szerint reszelt citromhéj (ajánlatos :-)
- 5 dkg porcukor (ha Hulala tejszín, akkor ez a mennyiség nagyon sok, az én ízlésem szerint ilyenkor 1 evőkanál porcukor is bőven elég :-)
Először a habtejszínt verjük fel. Ezután a túróval és a citromhéjjal összekeverjük. Ezt a kekszes rétegre simítjuk.
3. réteg:
- 2 csomag vaníliás Aranka krémpor
- 5 dl tej
- 1 teáskanál vanília aroma /1 cs. vaníliás cukor
Elkészítjük az Aranka krémport (felverjük :-). Majd ezt a túrós rétegre simítjuk.
4. réteg:
- 2 dl habtejszín
- 5 dkg porcukor, (itt is az előző érvényes, ha Hulala akkor nem kell bele cukor)
Felverjük a habot, és a vaníliás rétegre simítjuk.
A tetejére mehet díszítő cukorka, de kicsit kesernyésebb kakaópor, vagy reszelt étcsoki is nagyon jól áll ennek a sütinek Anna szerint :-)
Keresztben kettévágjuk a leveles tésztát, kinyújtjuk őket amennyire csak lehet anekül, hogy elszakadnának, lehetőleg téglalap alakúra és egyformára a kettőt. Sűrűn meg...
Elkészítési idő: 35 perc40 dkg kristálycukrot megolvasztunk, míg teljesen folyékony nem lesz. 1,5 liter tejjel felöntjük, és felforraljuk. 7 evőkanál lisztet, 5 evőkanál kakaóval összekeverünk, felöntjük...
Elkészítési idő: 3-4 óraA kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük. A kávéba egyenként...
Elkészítési idő:A tésztának valókból sütöttem egy piskótát, amit kihűlés után kettévágtam. A pudingporokat a tejben megfőztem cukroztam és hagytam hűlni. A vajat és a cukrot habosra kevertem és...
Elkészítési idő: 1,5-óra