•22 dkg alacsony zsírtartalmú krémsajt
•1 csésze friss málna(ha fagyasztott, akkor kiolvasztva, lecsepegtetve)
•1 csésze zsíros tejszín
•1 tk stevia csepp
Keverőgépben keverd a krémsajtot tökéletesen krémessé. Add hozzá a málnát, majd, amikor már szép sima, akkor a tejszínt is. Végül habosítsd még egy percig könnyűre az édesítőszerrel.
folyékony édesítő kell bele, könnyebben szétoszlik
Ezzel a mennyiséggel 3 csészét tudsz megtölteni, de tálalhatod akár 6 személynek is, olyan kiadós.
Finom édesség és se főzni, se sütni nem kell. Habosra keverünk 15 deka vajat, 3 tojás sárgájával meg 15 deka porcukorral, hozzáadunk 3 evőkanál kakaót , 1-2 evőkanál rumot, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, a közepébe belerakjuk a többi hozzávalót, a szódabikarbónát felfuttatjuk a citromlével, és a masszát jól összegyúrjuk. A tésztát kétfelé osztjuk, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott diót, zsírozott, lisztezett tepsi aljába szórjuk. A tojások fehérjéből habot verünk. A cukrot, réteslisztet, zsemlemorzsát, és a lekvárt összekeverjük, tojáshabb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy őzgerincformát, frissentartó fóliával kibélelünk. A gesztenyét, a vajat, az aromát villával összetörjük, majd elektromos keverőgéppel egyneművé keverjük. Kanál segítségével,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz