•22 dkg alacsony zsírtartalmú krémsajt
•1 csésze friss málna(ha fagyasztott, akkor kiolvasztva, lecsepegtetve)
•1 csésze zsíros tejszín
•1 tk stevia csepp
Keverőgépben keverd a krémsajtot tökéletesen krémessé. Add hozzá a málnát, majd, amikor már szép sima, akkor a tejszínt is. Végül habosítsd még egy percig könnyűre az édesítőszerrel.
folyékony édesítő kell bele, könnyebben szétoszlik
Ezzel a mennyiséggel 3 csészét tudsz megtölteni, de tálalhatod akár 6 személynek is, olyan kiadós.
A tojasokat a cukorral habosra keverjuk Utana hozzza adjuk az olajat Azutan hozzakeverjuk a liszttel elkevert sutoport es a tejet Kiolajozott,lisztezett tepsibe simitjuk,tetejer...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tojást, a mézet, a zsírt, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a cukrot habosra keverjük. A lisztet szárazon összekeverjük a sütőporral, a kakaó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztalap készítés: A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket. 24 × 39-cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, öntsük bele...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesElőször a karamellt készítjük el, mert annak hűlnie kell. A hozzávalót egy edénybe mérjük és összeforraljuk, majd mérsékelve a lángot, gyöngyözve főzzük 15-20 percig. Ennyi idő ala...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes