•22 dkg alacsony zsírtartalmú krémsajt
•1 csésze friss málna(ha fagyasztott, akkor kiolvasztva, lecsepegtetve)
•1 csésze zsíros tejszín
•1 tk stevia csepp
Keverőgépben keverd a krémsajtot tökéletesen krémessé. Add hozzá a málnát, majd, amikor már szép sima, akkor a tejszínt is. Végül habosítsd még egy percig könnyűre az édesítőszerrel.
folyékony édesítő kell bele, könnyebben szétoszlik
Ezzel a mennyiséggel 3 csészét tudsz megtölteni, de tálalhatod akár 6 személynek is, olyan kiadós.
A tésztához összemorzsoljuk a margarint / vajat a liszttel, majd hozzáadjuk az ecetet / citromlevet és a tejfölt. Egyneművé gyúrjuk a tésztát, majd a hűtőbe tesszük legalább két ór...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tojásokat a 6 evőkanál vízzel elkezdjük felverni, majd a cukrot hozzáadva, magas habbá verjük. A sütőporos lisztet, és a diót fakanállal v....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: 1. A tojássárgákat habosra keverjük 20 dkg cukorral és 10 evőkanál vízzel. 2. A lisztet elkeverjük a dióval és a sütőporral és az előzőekhez adjuk. 3. A tojásfehérjé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből kemény habot verünk, ezután fokozatosan hozzáadjuk és belekeverjük a cukrot és a tojások sárgáját. Ezután hozzáadjuk a sütőporral és kakaóval elkevert liszte...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű